REAKCIJA

MITAR MRKELA NEZADOVOLJAN ZBOG KUPA! Zasmetao mu je jedan detalj: "Ne možemo da kažemo da je žreb na našoj strani"

Autor Nemanja Stanojčić

Mitar Mrkela nezadvoljan je zbog toga što Crvena zvezda ponovo igra na gostovanju u Kupu.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda saznala je protivnika u četvrtfinalu Kupa Srbije, igraće protiv Napretka u Kruševcu. To je naredna prepreka na putu ka odbrani titule u najmasovnijem takmičenju, pošto je u Superligi sve bliža da i matematički obezbedi trofej. Posle žreba se oglasio sportski direktor Mitar Mrkela koji nije zadovoljan dešavanjima.

Najviše mu je zasmetalo što se meč neće igrati na "Marakani". "Po treći put ove sezone u Kupu smo gosti, tako da ne možemo da kažemo da je žreb na našoj strani. Međutim, svesni smo kvaliteta koji posedujemo i toga da možemo da osvojimo ovo takmičenje. Poznajemo Napredak, remizirali smo sa njima u Kruševcu, pokazali su da imaju kvalitet, ali verujem u prolaz. Pred start sezone postavili smo jasne ciljeve, osvajanje treće duple krune u nizu je nešto čemu težimo i ne odstupamo od toga. Blizu smo da postanemo šampioni Srbije, sada u finišu sezone treba da budemo na visini zadatka", rekao je Mrkela.

Sledi utakmica protiv Mladosti GAT u subotu (18 časova), a duel sa Napretkom igra se tek 3. maja. "Idemo polako, meč po meč, koncentrisani smo na subotu. Nadam se da će navijači doći u što većem broju, pozivam ih da dođu da provedu subotu popodne na našem stadionu, verujem da će im fudbaleri dobrom igrom i golovima vratiti na pravi način", zaključio je Mrkela.