Fudbal

BAHAR SE OGLASIO O PONUDI CRVENE ZVEZDE: Znam da vas sve zanima to, ali ja mislim da je nešto drugo mnogo bitnije!

Autor Nikola Lalović

Mladi izraelski stručnjak Bahar Bakar pričao je prvi put javno o ponudi Crvene zvezde.

Izvor: Profimedia

Svi pričaju o Baraku Baharu ovih dana, kako u Izraelu tako i u Srbiji! Mladi stručnjak koga su navijači Zvezde zapamtili jer je izbacio crveno-bele iz kvalifikacija za Ligu šampiona sada je govorio o interesovanju kluba iz Srbije. Pred derbi meč izraelskog prvenstva sa Hapoel Ber Ševom on se dotakao i interesovanja Zvezde na konferenciji za medije. 

"Razumem da ovo zanima sve medije, mada je meni naredna utakmica bitnija. Ja ću biti iskren kakav uvek i jesam. Nije tajna da postoje ponude nakon ulaska u Ligu šampiona. Ja imam agenta koji se brine o mojoj budućnosti, imam ponude i uvek ću imati ponude. Odrastao sam u Makabiju i za mene je najbitnije da budem ponosan i da donesem titulu klubu", rekao je on. 

Makabi Haifa je prvi na tabeli sa 65 nodova dok je Hapeol na drugom mestu sa 61 bodom, što praktično znači da bi remi ili pobeda doneli titulu timu Baraka Bahara. 

"Nisam pričao sa igračima o tome jer se nisu svi vratili sa reprezentativne pauze. Razgovaraću sa njiima pre meča i reći ću im sve najiskrenije. Ništa ne krijem, a sada mi je cilj samo da pobedim ovu utakmicu i da osvojimo treću uzastopnu titulu. Čak i ako pobedimo još je mnogo mečeva pred nama i ništa nije sigurno. Ali je jasno da bi nam to dalo veliki vetar u leđa da nastaviimo. Moramo da pobedimo svaki meč", rekao je motivisani Bahar.

Bahar je kao fudbaler bio defanzivac i igrao je za Hapoel Petah Tikvu i Ironi Kirjat, dok je kao trener vodio Ironi Kirjat, Hapoel Ber Ševu i od 2020. godine Makabi iz Haife.