POGLEDAJTE!

O OVOM POTEZU VLAHOVIĆA PRIČA CELA ITALIJA! Trener zamenio Dušana, a njemu je DOSTA svega... (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Dušan Vlahović je ponovo bio izolovan i teško je ulazio u šanse, a nije mu se dopalo što ga je trener Maks Alegri zamenio u finišu meča.

Izvor: Arena sport/screenshot

Srpski napadač Dušan Vlahović vratio se u Juventus nakon što je nedavno blistao u dresu Srbije (dao tri gola Litvaniji i Crnoj Gori u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo), međutim kada obuče opremu "stare dame" - sve se menja. Vlahović je večeras nastavio golgeterski post pošto nije uspeo da se upiše u strelce u prvom meču polufinala Kupa Italije protiv Intera, a njegova ekipa je posle drame u finišu remizirala 1:1.

Vlahović je na terenu proveo 73. minuta, a onda je trener Masimilijano Alegri iz igre "izvukao" Dušana Vlahovića koji ni ovoga puta nije imao mnogo šansi da se upiše u strelce, pa ne čudi što su svi italijanski sportski mediji u svojim "lajvovima" utakmice primetili da je "besno i nervozno" izašao iz igre.

Nije bilo pravo Vlahoviću što ga je Alegri zamenio, tako da je po pozdravljanju sa Milikom hteo brzo da se popne do svog mesta na klupi, pa mu se nije ni pozdravljalo sa trenerom Juventusa koji ga je pritom zagrlio i nešto mu rekao. Vlahović je odmah skinuo dres i čini se da je još jednom bio razočaran što nije uspeo da se upiše u strelce, pa je nervozno posmatrao ostatak utakmice, zajedno i sa drugim nezadovoljnim igračima poput Anhela di Marije.

Naravno, Vlahović želi da i na ličnom planu stvari budu bolje nego što su ove sezone. Imao je mnogo problema, propustio je dosta utakmica i upisao je deset golova za "staru damu", ali je očekivao mnogo više, pa će njegov izlazak sa terena sigurno samo još pojačati priče koje kolaju Italijom o odlasku u Arsenal.

Inače, Huan Kvadrado je u 83. minutu doveo Juventus u vođstvo, da bi u petom minutu nadoknade Romelu Lukaku "sa kreča" doneo remi iz penala nakon katastrofalnog poteza Bremera koji je skrivio penal kada je nesmotreno igrao rukom. Na kraju je došlo do potpunog haosa kada je Lukaku provocirao navijače domaćeg tima i dobio je drugi žuti, da bi zbog sukoba nakon poslednjeg zvižduka isključeni Kvadrado i Handanovič.