Gužva

OPŠTA TUČA POSLE DERBIJA ITALIJE - SLOVENAC ZAKUVAO: Hteo da PREBIJE igrača Juventusa, a imao je i dobar razlog! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Iskusni Samir Handanović nije hteo da trpi nepristojno i ružno ponašanje Huana Kvadrada i njegove provokacije!

Izvor: Profimedia

Meč Juventusa i Intera teško da je mogao da bude dramatičniji! Videli smo nezadovoljnog Dušana Vlahovića, po gol sa obe strane, dramu u finišu, a onda i tuču na kraju utakmice! Ovo je bio prvi meč polufinala kupa Italije, a kako deluje i u revanšu ćemo imati pravu dramu!

Na kraju utakmice Samir Handanović i Huan Kvadrado su prvo razovarali, a kada se iskusni slovenački golman okrenuo Kolumbijac ga je odgurnuo. I onda je krenuo haos.

Bio j tu i Arkadijuš Milik, ali kada je Kvadrado odgurnuo golmana iz Slovenije Handanović je bio spreman na tuču! Redom su pritrčavali Damfris, Lukaku i ostali igrači Intera, a onda su se pridružili i fudbaleri Juventusa. Pogledajte taj momenat: 

Sudija im je odmah obojici pokazao crvene kartone, što znači da neće moći da igraju u revanšu, ali nije to smirilo strasti. I na ulasku u svlačionicu sevale su varnice između igrača dva tima. Videli smo i tokom utakmice sukob Romelua Lukakua koji je sa bele tačke izjednačio u 90. minutu sa navijačima Juventusa, a na kraju su timovi poravnati otišli u svlačionice i sada se čeka drugi čin ove drame. 

U drugom polufinalu sastaju se Kremoneze i Fiorentina, a Juventusu i Interu je trofej u kupu prilika da spasu sezonu. Sa jedne strane Inter se bori za mesto u Ligi šampiona, dok im je titula odavno odmakla, dok Juventus posle oduzimanja bodova stoji jako loše i pitanje je da li će se uopšte plasirati u Evropu.