Uživo

PARTIZAN POSLE 5 MESECI POBEDIO U HUMSKOJ: Crno-beli sve promašili, a JEDNO pogodili za korak ka Ligi šampiona!

Fudbaleri Partizana uspeli su da osvoje tri boda na svom terenu.

Izvor: MN Press

Nakon pet meseci, i niza od sedam utakmica među kojima je bilo evropskih, prvenstvenih i prijateljskih susreta, Partizan je uspeo da pobedi u Humskoj! Crni niz je prekinut protiv Voždovca, golom Rikarda Gomeša koji je već u petom minutu susreta postigao pogodak za minimalnu prednost.

Imao je Voždovac nekoliko prilika da poravna rezultat i nastavi agoniju, ali... Imao je i čudesnog Andriju Katića na golu. Mladi Katić (21) je skinuo sve što je moglo da se skine napadačima Partizana i glavni je razlog za to što je njegova ekipa do poslednjeg napada bila u igri. Maestralne odbrane momka koji je posle sedam mečeva postao kapiten Voždovca bile su presudne, ali ekipa Voždovca nije uspela da ih materijalizuje.

Sa druge strane, Partizan se ispromašivao. Preko Kvinsija Meniga, Danila Pantića, Rikarda Gomeša, Nemanje Jovića... Praktično preko svih igrača koji su igrali u ofanzivnom delu tima. Realizacija bi mogla da bude problem Partizana u narednim kolima, ali navijači crno-belih moraju biti zadovoljni jer je tim konačno stvarao šanse. Eto i nečeg pozitivnog za Igora Duljaja koji je tim preuzeo u veoma teškom trneutku.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
18:35

Izjava Duljaja!

"Pobeda, lakše se diše. Pred ekipom Voždovca je lepa budućnost, nisu zadržavali igru, nisu preskakali delove terena. Svaka čast mom timu, bili su motivisani i zainteresovani. Imali smo mnogo prilika i zadovoljan sam iako je rezultat samo 1:0", rekao je trener Partizana nakon meča.

Njegov kolega Nikola Puača rekao je: "Sigurno ne možemo biti zadovoljni izgubljenom utakmicom. Imali smo mnogo situacija gde smo izgledali kako hoćemo. Partizan je u nekim momentima bio u problemu, iako je imao više šansi. Dobili smo od ovog meča mnogo pozitivnih stvari".

18:26

KRAJ - KONAČNO, POBEDA PARTIZANA!

Crno-beli su pobedili Voždovac 1:0 i prekinuli višemesečnu crnu seriju na svom terenu. 

18:21

90. minut - NADOKNADA!

Fudbaleri Partizana imaju još tri minuta u kojima će morati da čuvaju prednost protiv Voždovca.

18:13

82. minut - Rikardo!

Ispromašivao se Partizan kao nijednom ovog proleća - ako se vreme napolju može nazvati prolećem. Rikardo Gomeš je bio sam na petercu, ali centaršut Meniga nije uspeo da sprovede u gol. Katić je još jednom zaustavio udarac i sačuvao svoj tim u igri.

18:11

80. minut - Rikardo!

Imao je Partizan priliku da reši utakmicu, ali je udarac Rikarda Gomeša završio na stativi, a zatim i u korneru.

18:06

75. minut - Opasan i Voždovac!

Nije ovo bila jedna od najboljih prilika na meču, ali je voždovac preko Kadrića pokušao da ugrozi gol Partizana. Čini se da je rezultat 1:0 "premali" u odnosu na dešavanja sa terena u dosadašnjem toku, pa bi gosti mogli da imaju šansu da dođu do boda.

18:00

70. minut - Izmena Partizana!

Umesto Natha na terenu je mladi Samed Baždar.

17:55

64. minut - Menig!

Pripretio je Kvinsi Menig, a Andrija Katić vrhovima prstiju izvukao loptu iz gola i izbacio je u korner. Voždovac nakon ovog opasnog napada pravi dve promene i na teren šalje dvojicu napadača Dragana Stoisavljevića i Harisa Kadrića. 

Izvor: MN Press
17:44

53. minut - Stativa i ofsajd!

Probao je mladi Teodorović sa ivice kaznenog prostora, pogodio Stevanovićeg gola i tek onda saznao da je bio u ofsajdu pre nego što je primio loptu.

17:36

46. minut - Nastavak meča!

Drugi deo susreta između Partizana i Voždovca je počeo!

17:20

POLUVREME - 1:0!

Mnogo dobrih prilika je propustio Partizan u prvom delu meča protiv Voždovca, ali je rikardo Gomeš uspeo da pogodi u malom gradskom derbiju. Najbolji strelac crno-belih već u petom minutu doneo je prednost koja je možda i najava da bi Partizan mogao do prve pobede u Humskoj ove godine! 

Izvor: MN Press
17:15

44. minut - Katić!

Neverovatno je kakve greške u odbrani prave fudbaleri Voždovca. Poslednji u nizu koji su se poigravali pred svojim golom je Andrija Katić, on je jedva uspeo da se oslobodi lopte i da izbegne poklon gol za Partizan.

17:07

35. minut - Opsada!

Posle nekoliko mirnijih minuta, Partizan opet preti svom snagom. Natho centrira iz svih pozicija, a igrači Voždovca se muče da otklone opasnost pred svojim golom.

17:00

Gol Partizana!

Pogledajte kako su crno-beli došli do prednosti: 

Partizan - Voždovac 1:0, Rikardo Gomeš
Izvor: YouTube/Arena sport TV
16:54

22. minut - Povreda Meniga!

Krilni napadač Partizana Kvinsi Mengi povredio se tokom kontranapada svog tima, nekoliko trenutaka pre nego što je prebacio loptu na drugu stranu do Jovića. Mladi fudbaler je šutirao preko gola, a lekarski tim odmah ušao da vidi kakvu povredu ima Holanđanin.

16:51

19. minut - Jović!

Odmah kontra na drugoj strani terena, gde je opasno šutirao Nemanja Jović. Golman Katić izbacuje u korner, a crno-beli preko Siniše Saničanina prete i nakon Nathovog centaršuta. Već tri ili četiri dobre prilike za Partizan nakon gola Rikarda Gomeša.

16:50

18. minut - Pantović!

Pogrešio je Aleksandar filipović, a Miloš Pantović dobio priliku da ugrozi crno-bele. Prvi pokušaj Voždovca izblokiran je pre nego što je stigao do Nemanje Stevanovića.

16:44

12. minut - Ofanziva Partizana!

Crno-beli se igraju pred golom gostiju sa Voždovca. Lopta je konstantno pred golom Katića, a dobru šansu da duplira prednost propustio Rikardo Menig. Nekoliko minuta kasnije je dobru priliku imao i Danilo Pantić koji se nameštao za udarac sa ivice kaznenog prostora, ali mu je lopta pobegla.

16:38

5. minut - GOL, Rikardo!

Nije se dugo držao Voždovac u Humskoj, Rikardo Gomeš odmah dovodi domaći tim do prednosti. Najbolji strelac crno-belih sa ivice kaznenog prostora pogodio je dalji ugao Katićevog gola i savladao mladog čuvara mreže.

16:33

1. minut - Meč je počeo!

Fudbaleri Partizana igraće u tradicionalnim crno-belim dresovima, a gosti u neobičnoj žutoj garnituri. Zanimljivo, kapiten gostujućeg tima je mladi čuvar mreže Andrija Katić (21) kojem je ovo sedma utakmica u klubu.

16:25

Bez Dijabatea!

Nekadašnji fudbaler Lestera napustio je Partizan kako bi u nedavno održanom prozoru za reprezentacije nastupio za Mali, ali se to nije desilo! Međutim, on se nije vratio ni u Partizan. Igor Duljaj je na konferenciji pred meč istakao da je on već zatražio kaznu, a o krilnom napadaču govorio je i pred sam susret.

""Ljudi iz kluba su u kontaktu sa njim, a ja trošim energiju samo na igrače koji su uz mene", rekao je Igor Duljaj pred kamerama televizije "Arenasport". 

16:15

Nema snega!

Partizan je očistio teren na stadionu u Humskoj, a ovako trenutno izgleda mesto na kojem će crno-beli dočekati Voždovac. 

16:00

Partizanov crni niz!

Fudbaleri Partizana odigrali su tokom prolećnog dela sezone čak šest mečeva u Humskoj i još nemaju pobedu na domaćem terenu u 2023. godini!

Počelo je ubedljivim porazom protiv novosadske Mladosti (4:0), zatim iz je iz Evrope eliminisao Šerif (3:1), remizirali su protiv Radničkog 1923 (1:1) i Kolubare (1:1), savladao ih je Radnik iz Surdulice (2:1), a zatim u prijateljskom meču i bugarski CSKA 1948 iz Sofije (2:0). Ovaj izuzetno loš niz rezultata "prošarali" su porazi na gostovanjima Crvenoj zvezdi (1:0) i Vojvodini (2:1).

15:45

Rezervisti!

Partizan: Lukač, Marković, Andrade, Šehović, Kolorado, Baždar, Živković, Jevremović, Trifunović, Mirčetić, Stjepanović

Voždovac: Krunić, Nikić, Joković, Kadrić, Mitrović, Medić, Zečević, Ajdinović, Stoisavljević, Daničić, Jorgovanović

15:35

SASTAVI!

Partizan: Stevanović - Filipović, Vujačić, Saničanin, Urošević - Fejsa, Pantić - Jović, Natho, Menig - Rikardo. 

Voždovac: Katić - Mijailović, Damjanović, Đorđević, Đuričić - Matić, Jočić - Lazarević, Nešković, Pantović - Teodorović

Izvor: MN Press
15:20

Humska pod snegom!

Juče je iz Partizana najavljeno da se svim silama trude da srede teren pred meč protiv Voždovca, a po svemu sudeći neće biti problema da se odigra ovaj meč 29. kola Superlige. Podsećamo, ovog proleća je već jednom bilo problema sa snegom, pošto je meč protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca odložen. U novom terminu gosti su uspeli da šokiraju crno-bele i odnesu bod iz Beograda. Pogledajte kako je izgledao stadion tada:

15:15

ODLOŽENO!

Sva tri meča koja su na programu bila za četvrtak, nećče se igrati u predviđenim terminima već tek u petak. Tako će dan pauze više pred 29. kolo Superlige imati Novi Pazar i Radnik, kragujevački i niški Radnički, kao i Javor i Čukarički.

15:05

Situacija iz Kruševca!

Jedan meč 29. kola Superlige već je odigran u Kruševcu, gde su snage odmerili Napredak i Mladost iz Lučana. Utakmica je završena 0:0, a igralo se na veoma teškom terenu sa kojeg domaćin nije uspeo u potpunosti da očisti sneg.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
14:45

Dobar dan!

Fudbaleri Partizana će u drugom meču 29. kola Superlige dočekati Voždovac u malom beogradskom derbiju i na tom susretu pokušati da prekinu niz od pet mečeva bez pobede na svom stadionu. Tektsualni prenos meča koji se igra od 16:30 pratite uz MONDO.

Ukratko

  • Partizan - Voždovac 1:0
  • 29. kolo Superlige
  • Crno-beli 4. na tabeli
učitaj još +