NEVEROVATNO

FUDBALER REALA NAPAVIO SKANDAL - PESNICOM UDARIO RIVALA POSLE MEČA! Sve je počelo od jedne rečenice, OTKRIVENI detalji!

Autor Nemanja Stanojčić

Fudbaler Reala Federiko Valverd pesnicom je udario igrača Viljareala Aleksa Baenu posle meča...

Izvor: Profimedia

Real Madrid je kod kuće izgubio od Viljareala (3:2) i tako dodatno "pogurao" Barselonu do titule u Primeri. Međutim, nije poraz glavna tema posle ovog meča, već to što je Federiko Valverde (24) sačekao na parkingu protivičkog igrača Aleksa Baenu (21) i udario ga pesnicom! Vest je potvrdila i španska "Marka", kao i pozadinu celog tog događaja.

Njih dvojica imali su čarke i tokom utakmice, ali je po završetku svega došlo do fizičkog obračuna. Umešalo se na kraju i obezbeđenje. Razlog toga je jedna rečenica Baene sa meča odigranom u Kupu kralja 19. januara, tada mu je spomenuo porodicu i tada nerođenog sina.

Federikova supruga Mina Bonito imala je tada probleme u trudnoći i postojala je šansa da izgubi dete. Tokom utakmice te utakmice je Baena navodno rekao Valverdeu "plači sada, kada ti se sin neće roditi". To tvrde predstavnici fudbalera Reala koji su u izjavi za "Marku" potvrdili da je sve od tog detalja krenulo. "Tada mu je spomenuo sina i onda je nešto slično ponovio i u ovom meču, sačekao ga je na parkingu i rekao mu je mu ne spominje porodicu nikad više", navodi ovaj list reči njegovih predstavnika.

Srećom, Mina se porodila, rodila je drugo dete, ali Urugvajaci izgleda nije zaboravio šta se dogodilo. Baena zbog svega ovog razmatra da slučaj prijavi policiji, navodno postoji i snimak svega koji još nije objavljen. Inače, kada su sve ove informacije objavljene navijači na društvenim mrežama stali su na stranu Valverdea. "Ako mu je stvarno sve ovo rekao, onda je dobro prošao, ja bih ga prebio", napisao je jedan od korisnika na Tviteru.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt