Vrela!

SELENA JE ZAPALILA INTERNET - NAVIJA ZA ARSENAL I SLIKA SE GOLA: Brineta čeka titulu i otkriva sve, od toga živi! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Selena obožava fudbal, Arsenal i redovno igra fudbalske video igrice, a uz sve to se i slika u provokativnim pozama. Sada od svega toga i živi!

Izvor: Instagram/screenshot/seleneafc

Arsenal ove sezone juri ka svojoj prvoj tituli nakon 18 godina, a taj uspeh je iskoristila i jedna zanosna brineta! Ime joj je Selena vatrena je navijačica Arsenala, a profili na društvenim mrežama su joj jako praćeni. Razlog za to je jednostavan, ona prati fudbal i voli da se slika u provokativnim pozama dok nosi dresove Arsenala!

Selena na tiktoku ima 252.000 pratilaca, a prati samo jedan profil i lako je pogoditi da je to zvanični profil Arsenala. Svaki njen video ima mnogo pregleda, a najgledaniji je skupio 1.200.000 ljudi koji su ga pogledali. 

Svu ovu popularnost Selena je iskoristila i napravila je profil na "Onli fansu", platformi na kojoj uglavnom zarađuju zvezde iz industrije za odrasle. Pristup njenom profilu košta 10 dolara, a izgleda da je objavama na instagramu i tiktoku uspela da privuče dovoljno fanova da bi mogla da se bavi samo snimanjem provokativnih videa. Pogledajte kako Selena izgleda: 

Njen Arsenal je trenutno prvi na tabeli Premijer lige sa 73 boda, šest više od drugoplasiranog Mančester sitija koji ima jedan odigran meč manje. Na osam kola pre kraja takmičenja u severnom Londonu maštaju o tituli, ali ona je još uvek daleko...