"PAPARACO"

BUM! MITAR "UHVAĆEN" NA MEČU BUDUĆEG KLUBA!? Navijači ga sreli na Ligi šampiona, evo šta im je rekao! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Aleksandar Mitrović je trenutno suspendovan u Premijer ligi, ali ima klubova koji bi ga rado videli u svojim redovima.

Izvor: Profimedia / Darren Staples / Sportimage

Čelsi je prethodne večeri i definitivno eliminisan iz Lige šampiona pošto je Real Madrid drugi put u roku od šest dana slavio 2:0. Ovoga puta Čelsi se držao nešto bolje, stvarao određene šanse, međutim ponovo im je nedostajao golgeter kako bi imali bilo kakvu šansu protiv "kraljevskog kluba". Ironije li, takav napadač možda je bio na tribinama, pošto ga je više navijača zaustavilo kako bi se fotografisali!

U pitanju je srpski golgeter Aleksandar Mitrović koji je iskoristio slobodno veče kako bi pogledao meč u Ligi šampiona (zajedno sa prijateljem Lukom Milivojevićem i "klincima"), a neće dugo biti potrebno pre nego što to pokrene glasine o transferu na "Stamford bridž", kakve su se doduše pojavljivale i zimus, kao i pre nekoliko sezona.

Podsetimo, Aleksandar Mitrović je nedavno suspendovan na osam utakmica zbog toga što je imao fizički kontakt sa sudijom na meču Fulama i Mančester junajteda, odnosno "kola su se slomila na njemu" i kažnjen je za primer drugim fudbalerima koji ulaze u raspravu sa arbitrima. Videćemo da li će to zaista i dati efekta, ali znamo da će sigurno i "slomiti duh" Mitroviću koga čeka duga pauza i produžetak golgeterskog posta pošto je u 2023. postigao svega jedan pogodak.


Tokom jeseni je blistao u Premijer ligi i postigao je čak deset pogodaka za Fulam, što je više od bilo kog drugog fudbalera Čelsija i čini se da će "plavci" na leto morati da angažuju još jednu "devetku" uprkos tome što su spiskali preko 600 miliona evra na nove igrače u poslednjih godinu dana.

Videćemo da li će to biti baš Mitrović, čiji sin navija za Čelsi, a koji je već godinama u Londonu. Čini se da bi bio idealan dodatak timu, a sudeći po onome što pišu navijači koji su ga sreli - i sam bi to voleo da se desi.

Podsetimo, Mitrović je član Fulama od leta od zime 2018. godine kada je pomogao Slaviši Jokanoviću da ih uvede u Premijer ligu. Šest meseci kasnije otkupljen je za 25 miliona evra i od tada je za "kotidžerse" postigao čak 108 golova na 202 utakmice, međutim možda je sada pravo vreme za korak napred. U toku karijere, korpulentni Smederevac je još igrao za Partizan, Anderleht i Njukasl junajted.