ZVANIČNO

NEJMAR MUVAO SORAJU, A SAD POSTAJE OTAC! Brazilac sve iznenadio - raskinuo veridbu, pa su OPET u ljubavi (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Brazilski fudbaler Nejmar postaće otac pošto njegova devojka Bruna čeka dečaka.

Izvor: Instagram/screenshot/brunabiancardi

Brazilski fudbaler Nejmar i influenserka Bruna Bjankardi potvrdili su da čekaju dete. Kontroverzni par je krajem prošle godine objavio da raskida veridbu, pričalo se o tome da je Nejmar prevario lepoticu i da mu je ona vratila prsten, međutim izgleda da su se posle toga ponovo "upalile iskre" i da su se pomirili pošto su zajedničkom fotografijom potvrdili da čekaju prinovu u narednim mesecima.

"Sanjamo o vašem životu, planiramo vaš dolazak i saznanje da ste tu da upotpunite našu ljubav čini naše dane mnogo srećnijim. Stići ćete u prelepu porodicu, sa bratom, babom, tetkama i ujnama koje vas već toliko vole. Dođi uskoro sine, radujemo se tebi", objavila je Brazilka uz citiranje Biblije na Instagramu.

Prethodno se Nejmar povezivao sa mnogim lepoticama, dok se između ostalog pisalo i da je bio u vezi sa srpskim starletom Sorajom, što doduše nikad nije potvrđeno. Odbijao je da se "skrasi", ali čini se da je ulaskom u tridesete počeo i o tome da razmišlja, pa bi tako sve za njega moglo da se promeni u 2023. godini. Dok je potvrđeno da će postati otac, sa druge strane se priča o tome da je Pari Sen Žermen za njega "završena priča" i da će promeniti klub.

Videćemo da li je Bruna Bjankardi i najzaslužnija za to, iako je delovalo da neće biti više zajedno: "Uvek sam gledala svoja posla, kao što znate, ali dok me stalno guraju u tračeve, želela bih da jasno istaknem da nisam u vezi već neko vreme. Ne verujte svemu što se pojavljuje u medijima. Veoma mi je drag i on i njegova cela porodica. Molim vas prestanite da koristite moje ime. Hvala vam", napisala ja Bruna nakon što su se pojavile informacije da su raskinuli, a Nejmar se potom pojavio sa novim lepoticama na žurkama u Parizu.