UBEDLJIVO

ŠTA BI OVO!? ZVEZDA POBEDILA PARTIZAN 6:2! Za 25 minuta dali šest golova, zapamtite DESETKU - dao je het-trik (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Ubedljiva pobeda Crvene zvezde nad Partizanom uz promociju novog polušpica Alekse Vasilića koji ima samo 15 godina.

Izvor: Instagram/vaaaaske/Screenshot

U sredu od 18.30 očekuje nas 170. "večiti" derbi između Partizana i Crvene zvezde, a uvertiru smo imali za vikend u duelima mlađih timova dva najveća srpska kluba. Partizan je u subotu slavio u derbiju kadeta (4:1), Crvenoj zvezdi je istog dana pripao obračun omladinaca (1:0), dok je u nedelju odigran i duel mlađih kadeta u kome su crveno-beli pokazali nadmoć nad "večitim" rivalom.

Crvena zvezda je u ovom uzrastu prosto "uništila" Partizan i slavila je 6:2, a ono što je posebno neverovatno je da su crveno-beli sve golove postigli do 25. minuta prvog poluvremena.

Sve je počelo kada je u trećem minutu "desetka" Aleksa Vasilić zatresao mrežu golmana Jovanovića po prvi put, a u međuvremenu je do 25. minuta minuta upisao het-trik za 3:0. Očigledno je da se radi o velikom talentu na koga bi trebalo obratiti pažnju, ali ništa manje za Đorđevića, strelca iz 8. minuta, odnosno Denkovskog koji je pogađao u 13. i 16. Što se tiče Partizana, za njih su golove dali Kostić i Totić.

Posle ove pobede, Crvena zvezda ima devet bodova više (i meč više) od Partizana, pa se čini da im se smeši titula i u mlađim kadetima. Detalje sa utakmice pogledajte u sledećem prilogu:

Partizan - Crvena zvezda 2:6
Izvor: YouTube/Zvezda TV