IZJAVA

SVAKI PUT ISTO PROTIV ZVEZDE! Igor Vujačić o PROBLEMIMA koje Partizan ima: Uvek smo dobri, ali neće nas gol!

Autor Nemanja Stanojčić

Izjava fudbalera Igora Vujačića posle remija Partizana i Crvene zvezde u 170. "večitom" derbiju.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Partizan je ostavio bolji utisak u 170. "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde, ali nije uspeo da pobedi. Crno-beli su, posebno u drugom poluvremenu, imali nekoliko šansi koje su mogle da im donesu tri boda, međutim na kraju će morati da se zadovolje i jednim dok jure drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona, ali će pod hitno morati da poprave efikasnost ako žele da do kraja sezone uđu u koštac sa TSC-om, Čukaričkim i Vojvodinom.

"Stvorimo toliko prilika i šansi, a ne damo gol. Znamo šta derbi znači za nas, ali moramo da poradimo na realizaciji jer nas to koči. Ne samo danas, nego i u prethodnim utakmicama. Nadam se da ćemo biti efikasniji u preostalih pet kola", kazao je Igor Vujačić posle utakmice u Humskoj.

"Dosta smo i osporavani ove sezone, zapali smo u situaciju... Sve je na nama. Ne znam šta da kažem sem da je jako teško i da moramo da radimo i postižemo golove, ako hoćemo da dobijamo utakmice. Da li može da bude drugi? Teško je, ali lagao bih ako bih rekao da ne verujem i mi ćemo se boriti dok god je šansi. Ne bih ulazio u dubiozu naših problema, teška je situacija, moramo biti iskreni i suočiti se sa problemom. Kako smo upali u ovo, moramo se izvući iz toga", napomenuo je stameni Crnogorac koji je odigrao odličan meč protiv Zvezde.

Partizan je na pet kola do kraja na četvrtom mestu na tabeli sa 58 bodova, a imaju četiri boda manje od TSC-a, odnosno čak sedam bodova manje od Čukaričkog, koji se sastaju u četvrtak.

"Dobro smo odradili analizu, ali kad znate da vas samo pobeda drži, tako se postavite od početka utakmice. Tokom celog meča smo radili dobro u defanzivi. Bilo je par propusta, ali moramo da budemo zadovoljni jer nismo primili gol. Znači nam da smo dobro odigrali protiv Zvezde, ali uvek igramo dobro protiv njih, ali neće nas realizacija i da krunišemo šanse. Ili nesrećnoi izgubimo ili bude ovako kao danas", zaključio je Vujačić.