Nova ljubav

KASILJAS ZAVEO PRAVU BOMBU: Posle Sare Karbonero šeta mladu manekenku, lepotica ga odmah odvela na Ibicu! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Nije dugo čekao Iker Kasiljas, već je nakon raskida sa Sarom Karbonero uplovio u romansu sa mladom manekenkom iz Španije!

Izvor: Instagram/Ana_ibiza

Iker Kasiljas je opet u centru pažnje zbog španske lepotice. Ovoga puta nije u pitanju Sara Karbonero od koje se razveo, već mlada manekenka Ana o kojoj se malo zna. Španski mediji prenose da je ona rodom iz Salamanke, a da se par upoznao tako što su jedno drugom lajkovali postove na instagramu!

Njihova veza traje već neko vreme, a nakon što su primetili da se sviđaju jedno drugom počeli su da šalju poruke međusobno i odatle se izrodila ljubav!

Ana živi na relaciji između Madrida i Ibice, a bavi se modelingom. Javno je priznala da je prošle nedelje upravo na Ibici provela ljubavni vikend sa nekadašnjim golmanom Real Madrida i reprezentacije Španije. Pogledajte kako ona izgleda: 

Njihova veza datira od januara, a ovo je prva zvanična Kasiljasova veza posle dugog braka sa Sarom Karbonero, poznatom sportskom novinarkom. Njih dvoje su u vezi bili od 2010. do 2021. godine, a od toga su poslednjih pet godina proveli u braku. Imaju dva sina, Martina koji ima devet godina i Lukasa koji ima sedam godina. 

Nakon raskida sa Sarom Karbonero napravio je ogromnu zbrku kada je napisao da je gej, pa to porekao, da bi na kraju ispali da je to bila neslana šala. Ovo je Sara Karbonero: