Uživo

MOĆNI SITI U FINALU LIGE ŠAMPIONA - PREGAZIO JE REAL MADRID: Pep Gvardiola napravio MAŠINU moćniju od njegove Barse!

Pep Gvardiola napravio je savršeni Mančester siti i pregazio Real Madrid - 4:0

Izvor: Profimedia

Mančester siti pobedio je Real Madrid 4:0 (2:0) u revanšu i plasirao se u finale Lige šampiona protiv Intera, koje će biti odigrano 10. juna u Istanbulu, na Ataturk olimpijskom stadionu. Pep Gvardiola napravio je mašineru koja na momente deluje moćnija i od njegove Barselone, predvođene Leom Mesijem, sa kojom je dva puta bio prvak Evrope - 2009. i 2011. godine. Posle toga je samo jednom bio u meču za "ušatog" - 2021. sa Sitijem protiv Čelsija i izgubio je, a ovog proleća otići će u Tursku kao izraziti favorit protiv Intera i zaista bi bila senzacija da "građani" ne podignu najvredniji trofej, jer su i u sredu uveče na "Itihadu" pokazali da im nema ravnog.

Pročitajte klikom na "Razvoj događaja" kako je protekao večerašnji meč.

23:01

Pogledajte sve golove - kakva noć Mančester sitija!

Mančester siti Real Madrid
Izvor: YouTube/TV Arena sport

22:51

KRAJ! ČUDESNI SITI JE U FINALU LIGE ŠAMPIONA!

Konačnih 4:0 dovoljno govore o tome kako je Mančester siti pregazio Real Madrid i ušao u finale protiv Intera, koje će biti odigrano 10. juna u Istanbulu! Strelci ove srede bili su Bernardo Silva (dva puta), a potom i Eder Militao (autogolom) i Hulian Alvarez.

22:48

91' DEBAKL REALA, 4:0 ZA SITI!

Gvardiola je ponovo pogodio! Rezervista Hulian Alvarez ušao je sa klupe i na asistenciju takođe rezerviste Fila Fodena postavio ogromnih 4:0 u 91. minutu utakmice. Kako samo igra ovaj tim!

22:34

76' 3:0, SADA JE DEFINITIVNO KRAJ!

Eder Militao postavio je autogolom ogromnih 3:0, posle kojih je izvesno gotova vladavina "kraljevskog kluba"!

Na centaršut Kevina De Brujnea sa leve strane, Militao je uskočio na kobno mesto po svog golmana, Kurtou. Nisu imali sreće obojica i deluje da je u ovom trenutku sve gotovo na "Itihadu".

22:30

74' PREČKA!

Erling Holand ponovo je imao veliku šansu, ali Kurtoa je odbranio i lopta se odblia do prečke. Spektakularno je blio dodavanje Ilkaja Gundogana ka Norvežaninu i ovo je obično gol kada se Sitijeva gol-mašina nađe u sličnoj zicer situaciji.

22:23

60' Monotono drugo poluvreme

Prštalo je na sve strane u prvom delu meča, a sada deluje kao da je sve rešeno. Real Madrid pokušava da nađe put ka golu "građana", ali Siti je prosto previše dobar u prvih sat utakmice

21:36

35' PREČKA! NE OTPISUJTE REAL!

Vezista Reala Toni Kros pogodio je prečku gola Sitija! Sa oko 25-30 metara gađao je snažno, a golman Sitija Ederson je odbranio, inače bi se lopta verovatno od prečku odbila u gol!

21:25

23' SITI VODI - OD OVOGA NEMA ODBRANE!

Mančester siti je kao na igrici izigrao odbranu Reala, a onda je Bernardo Silva zakucao loptu u mrežu Madriđana!

De Brujne je magičnom asistencijom našao Silvu, koji ju je snažnim udarcem poslao kraj leve stative Realovog gola. Kurtoa se bacio u drugu stranu i nije bio ni blizu da obrani.

21:22

21' MAGIJA KURTOE!

Čudesna intervencija golmana Reala Tiba Kurtoe! Ponovo je gađao Holand, ponovo je to bio udarac glavom i ponovo je Belgijanac bio spreman i na mestu! Spektakularno brani.

21:09

7' Prvo uzbuđenje!

Erling Holand je utrčao u peterac po levoj strani, pokušao da asistira nekome, ali ta lopta nije "našla" nijednog igrača Sitija u šesnaestercu. U nastavku akcije, Rodri je došao u opasnu zonu po gol Reala, gađao "nisko" i nije mnogo nedostajalo da pogodi malu mrežu kraj desne stative gola Reala!

Izvor: Profimedia

20:45

Ovo su sastavi

20:30

Dobro došli u tekstualni prenos utakmice!

Meč Mančester siti - Real Madrid počeće u 21 u Engleskoj i daće ime drugog finaliste Lige šampiona.

Ukratko

  • KRAJ: Mančester siti - Real Madrid 4:0
  • 1:1 u prvoj utakmici
  • U finalu je već Inter
učitaj još +