Fudbal

"SEDI TAMO SA 180 KILOGRAMA I PRIČA S*ANJA!" Skandal posle meča Bajerna, izgubili titulu, a onda su krenule UVREDE!

Autor Nikola Lalović

Tomas Miler je bio u centru skandala, iako ništa nije bio kriv.

Izvor: @mrtnschndr/Twitter

Bajern je izgubio 3:1 od Lajpciga na svom terenu u pretposlednjem kolu Bundeslige i tako dao na tacni šansu Borusiji Dortmund da osvoji titulu šampiona Nemačke. Vodili su 1:0 i na kraju izgubili a na kraju meča se desio pravi skandal! 

Posle meča je Tomas Miler davao izjave medijima u miks zoni, a dok je on snuždeno pričao o porazu koji bi njegov tim mogao da košta titule, u pozadini se čulo: 

"Manuel Grefe sedi u Berlinu sa svojih 180 kilograma i govori ovo s*anje! Postajem umoran. To je ludost. A sada bih ja trebalo da istupim i da kažem neko s*anje o otimanju. Ludo je! Nema to veze sa sportom. Utakmicu su odlučili igrači", čulo se u prenosu, a to su bile reći Denisa Ajtekina!

Nemački sudija turskog porekla je sudio meč Lajpciga i Bajerna, a odmah posle utakmice mu je neko preneo da ga je bivši sudija, a sada sudijskli analitičar Manuel Grefe kritikovao. Razlog za to je bila situacija kod izjednačujućeg gola koji je smatrao da je Amadu Hajdara držao Leona Gorecku kod pogotka za 1:1. Pogledajte taj momenat. 

Ipak sutradan se Ajtekin javno izvinio za svoj istup i rekao da je pogrešio. “Želeo bih da se izvinim za svoje reči. Bilo je preterano. Nakon utakmice otišli smo u svlačionicu i bili srećni što smo izdržali ovu važnu utakmicu bez ikakvih grešaka. Zatim je neko pokucao na vrata i ZDF (TV kanal) je želeo intervju jer je prethodno Grefe rekao da je video dvije greške. Samo sam se naljutio i emocije su me savladale", rekao je najbolji nemački sudija.