Kraj!

APOEL HTEO JOŠ, VLADAN MILOJEVIĆ REKAO DOSTA! Zvezdi doneo titule i Evropu, sad ponovo traži klub!

Autor Dušan Ninković

Stručnjak koji je Zvezdi doneo domaće trofeje i vratio je na mapu evropskog fudbala završava mandat na Kipru.

Izvor: MN Press

Srpski trener Vladan Milojević neće ostati na klupi kiparskog Apoela i u narednoj sezoni! Iako je jedan od najvećih klubova tamošnjeg fudbala bio prezadovoljan urađenim poslom od dolaska bivšeg trenera Zvezde na klupu, saradnja se neće nastaviti odlukom Milojevića! Vladan je to odlučio nakon što sa Apoelom nije izdržao do kraja u šampionskoj trci i Arisu prepustio mesto na vrhu tabele.

"Sa strane APOEL-a izražena je želja da se produži saradnja. Milojević se zahvalio menadžmentu kluba, ali je odlučio da ne nastavi rad u APOEL-u“, objasnio je klub iz Nikozije. to znači da će nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde tokom leta krenuti u novu trenersku avanturu, nakon kiparske koja je trajala od početka oktobra 2022. do kraja maja 2023. godine.

Sa Vladanom Milojević će Kipar napustiti i članovi njegovog stručnog štaba. Pojedini sa njim sarađuju još od perioda pre Crvene zvezde, a na klupi Apoela Vladanu Milojeviću je po prvi put pomoćnik bio Nebojša Milošević koji je sa Slavišom Stojanovićem i Dejanom Stankovićem osvajao šampionske titule u srpskom fudbalu.

Podsećamo, Milojević je pre Crvene zvezde trenirao Javor, Čukarički, Omoniju i Panionios, a nakon veoma uspešnog mandata na klupi crveno-belih radio je u Al-Ahliju, AEK-u, Al-Etifaku i Apoelu, sa kojim nije uspeo da se domogne titule iako je do samog finiša sezone bio u konkurenciji za trofej. Pogledajte stanje na tabeli:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt