Lova do krova

BENZEMI NUDE 100.000.000 EVRA GODIŠNJE - I TO U BILO KOM KLUBU U LIGI: Nestvarna ponuda, cela država hoće da ga dovede!

Autor Nikola Lalović

Karim Benzema je dobio neverovatnu ponudu iz Saudijske Arabije!

Izvor: Profimedia

Karim Benzema je na velikim mukama! Real Madrid želi da ga zadrži i da mu pruži još godinu dana vrhunskog fudbala, kao i borbu za trofeje, a sa druge strane dolazi neverovatna ponuda iz Saudijske Arabije, i to ne od kluna nego od lige!

Naime liga Saudijske Arabije nudi Karimu Benzemi 100.000.000 evra godišnje na ime plate! Time bi postao drugi najplaćeniji sportista na svetu posle Kristijana Ronalda koji navodno dobija oko 173.000.000 evra godišnje u Al Nasru. Karim Benzema bi ovu platu dobio od bilo kog tima u ligi, tj. ostavljeno mu je da bira tim u koji bi došao - svi mu nude isto!

Takođe bi dobio 100 odsto novca od svojih marketinških prava, a takođe mu se nudi da izabere mesto i vilu u kojoj bi živeo, svi hirovi bi mu bili ispunjeni! 

Razlog zbog koga Saudijci ovo rade je jasan. Oni žele da organizuju Svetsko prvenstvo 2030. godine i do tada žele sve najveće zvezde u svojoj ligi, a sada će Benzema kao i Kristijano Ronaldo, ako potpiše ugovor, morati da bude ambasadar ideje da se Mundijal održi u ovoj petromonarhiji.