Fudbal

SVE JE REŠENO - VELIKI PROMAŠAJ ODLAZI IZ CRVENE ZVEZDE: Na "Marakani" ga platili PAPRENO, a nije pokazao ništa!

Autor Nikola Lalović

Nadali su se na "Marakani" da Bajernu uzimaju biser, a kako stvari stoje Nemanja Motika neće više nastupati za crveno-bele.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je osvojila duplu krunu i sada se sprema za Ligu šampiona, a pre dolaska pojačanja moraće da rastereti igrački kadar. Već je jasno da odlazi Nenad Krstičić koji će završiti karijeru, a sada je prema navodima slovenačkih medija stigla i prva ponuda za nekog od igrača Zvezde. 

Nakon jako turbulentne sezone u kojoj je Olimpija iz Ljubljane uspela da uzme titulu, ali je oterala dva trenera tokom godine, sada se sprema rekonstrukcija tima koja počinje od Nemanje Motike! 

Izdanak omladinske škole Bajerna, omladinski reprezentativac Srbije ozbiljno je plaćen Bajernu i koštao je Zvezdu 1.500.000 evra, ali nije uspeo da se nametne. Proveo je šest meseci na pozajmici u Austriji Luštemnau gde je na 12 mečeva dao jedan gol. Teško da je to bilo dovoljno da ubedi nekoga na "MarakanI" da je kalibar za Ligu šampiona.

"Kako saznaju naši izvori, Nemanja Motika je tik pred potpisom ugovora sa ljubljanskom Olimpijom. Želju za dogovorom pokazale su obe strane", piše slovenačka "Ekipa". 

Imaju iskustva sa dovođenjem igrača izu Superlige u Ljubljani, pošto je tamo već iskusni defanzivac Đorđe Crnomarković, a u ekipi je i Litvanac Justas Lasickas koji je stigao iz Voždovca, a u Srbiji je nastupao i za Zemun.