Romansa!

LUKAKU SMUVAO ČETIRI PUTA POPULARNIJU LEPOTICU: U SAD pravi hitove, ima 30 miliona fanova, a sa njim ide na venčanje!

Autor Dušan Ninković

Belgijanac je, očigledno, smuvao popularnu Amerikanku pošto je baš u njenom društvu išao na svadbu saigrača.

Izvor: Instagram/theestallion/romelulukaku/printscreen

Iako belgijski fudbaler Romelu Lukaku ne spada u red onih koji pune naslovne strane detaljima iz privatnog života, fotografije koje su nastale na venčanju njegovog saigrača Lautara Martineza to bi mogle da promene. Snažni napadač je iz prikrajka fotografisan u društvu atraktivne američke reperke Megan Ti Stelion, a na jednoj od fotografija primetno je da se drže za ruke!

Odmah su počele glasine o vezi poznatog fudbalera i Amerikanke, a na društvenim mrežama se stičće utisak da su fanovi muzičarke prvi put čuli za dobro poznatog fudbalera. Njegove fotografije preplavile su naloge koji su u prethodnom periodu pratili karijeru američke reperke, pa oni koji uživaju u muzici koju Megan stvara sada imaju i novu temu - fizički izgled Romelua Lukakua. Pogledajte kako izgleda njegova nova devojka:

Belgijanac je trenutno član Intera i nedavno je osvojio Kup Italije, a pred njim je i finale Lige šampiona u ovoj sezoni. fudbalski fanatici na društvenim mrežama počeli su da prave šale na račun poslednjeg meča u sezoni, navodeći da će Lukaku protiv Mančester sitija odigrati najbolju utakmicu u životu jer će ga sa tribina bodriti nova devojka.