Gotovo!

ZVANIČNO - KARIM BENZEMA OTIŠAO IZ REAL MADRIDA: Francuz prihvatio MILIONE, ide iz "kraljevskog kluba"!

Autor Nikola Lalović

Karim Benzema od utorka više neće biti fudbaler Real Madrida!

Izvor: Profimedia

Karim Benzema je napustio Real Madrid, potvrdio je španski klub! Nakon 14 godina u klubu, 25 osvojenih titula, pet pehara Lige šampiona, pet osvojenih Prvenstava sveta za klubove, četiri Superkupa Evrope, četiri Primere, tri Kupa kralja i četiri španska Superkupa on odlazi!

Osvajač "Zlatne lopte" za sada nije saopštio gde odlazi, ali je sva prilika da će i on stopama Kristijana Ronalda i da je prihvatio neverovatnu ponudu iz Saudijske Arabije i da će u narednim danima potpisati za Al Hilal.

Završiće svoj boravak u Real Madridu Benzema kao drugi strelac u istoriji kluba iza upravo Kristijana Ronalda, pošto je na kraju stao na 353 gola. Klub je najavio da će 6. juna u podne biti priređen i zvaničan oproštaj od Karima Benzeme kome će prisustvovati i Florentino Perez

Iz Real Madrida je otišao i rezervni napadač Marijano Dijaz, Marko Asensio je pred odlaskom u Pari Sen Žermen, Eden Azar pred penzijom, a na prodaju je Ferland Mendi. Naćo vrlo verovatno neće produžiti ugovor, a Alvaro Odriozola, Andrej Lunjin, Hesus Valjeho i Dani Sebaljos su takođe blizu odlaska.