POHVALIO SE

KLINCA IZ PARTIZANA KUPIO SITI, SAD SE HVALI I LAMBORGINIJEM! Uživa u luksuzu, fudbal jedva da igra, a Instagram "gori"

Autor Milutin Vujičić

Filip Stevanović ima samo 20 godina, a od prelaska u Mančester siti nestao je iz svih fudbalskih dešavanja, ali zato "gori" Instagram.

Izvor: instagram/printscreen/filip10

Srpski fudbaler Filip Stevanović zablistao je u dresu Partizana i u zimu 2021. godine ostvario je transfer u Mančester siti vredan 8,5 miliona evra. Ipak, od tada njegova karijera u najbolju ruku stagnira, pošto naravno da nije dobio šansu na "Etihadu" dok ni pozajmice u Herenven i Santa Klaru nisu bile upešne. 

Nakon sezone u kojoj je upisao svega 200 minuta za Santu Klaru, i u jeku priča o potencijalnom povratku u Partizan, talentovani Filip Stevanović se pohvalio luksuzom na društvenim mrežama. U stilu brojnih srpskih influensera, fudbaler se pohvalio posle šopinga u "Luj Vitonu", dok je takođe na Instagram podelio i fotrafije na kojima se vidi da upravlja novim Lamborginijem dok je u prvom planu i skupoceni sat.

Ostaje nejasno da li je u pitanju njegov automobil ili iznajmljeni samo za potrebe društvenih mreža na kojima Stevanović ima čak sto hiljada pratilaca. Pogledajte šta sve na društvenim mrežama deli Stevanović koji je bio velika nada srpskog fudbala, ali je sada skroz nestao sa mape:

Podsetimo, Stevanović je još kao 16-godišnjak debitovao za Partizan i za klub je odigrao 72 utakmice i na njima upisao 13 golova i pet asistencija. Sa samo 18 je otišao u Mančester siti, a od odlaska iz Srbije je odigrao tek nešto više od 1.000 minuta za Herenven i Santa Klaru.