POTPISUJE

NAVIJAČI ZVEZDE MU BRANILI DA SE VRATI, OTIŠAO U GRČKU! Ništa od povratka na Marakanu, Bahar još traži levog beka...

Autor Milutin Vujičić

Filip Mladenović će obući dres Panatinaikosa od ovog leta.

Izvor: MN Press

Srpski reprezentativac Filip Mladenović (31) napustiće ovog leta Poljsku posle pet sjajnih godina u ovoj zemlji. Nova destinacija Mladenovića trebalo bi da bude Grčka, pošto poljski novinar Pjotr Kozminski sa portala "Gol24" prenosi da je sve dogovoreno kako bi postao fudbaler Panatinaikosa. "Zeleni" iz Atine neće platiti ni obeštećenje za njega, pošto dolazi kao slobodan agent jer mu ugovor sa Legijom ističe poslednjim danom juna.

Nezvanične informacije govore i da je Mladenović dobio mesečnu platu od 35 hiljada evra, što je novac koji bi u teoriji mogla da mu pruži i Crvena zvezda, međutim kao što je od ranije poznato - njegov povratak na "Marakanu" su ranije sprečili navijači i zato nije dobrodošao iako Baraku Baharu fali levi bek.

"Najvatreniji navijači ne gledaju blagonaklono na novo angažovanje momaka koji su u prvom mandatu otišli raskidom ugovora na štetu kluba. U leto 2019. godine bilo je priče da bi Zvezda i Mladenović mogli ponovo da ostvare saradnju, ali nema dileme da je stav Delija oko fudbalera otišlih tužbom protiv kluba imao efekta da rukovodstvo ne krene u ofanzivu...", pisao je "Žurnal" pre dve godine kada se poslednji put spominjao dolazak Mladenovića u Beograd.

Mladenović je inače ponikao u rodnom Čačku, da bi u Crvenu zvezdu stigao u sezoni 2012/13 kada je za sezonu i po zabeležio 42 meča i dva gola. Potom je išao u BATE Borisov, Keln, Standard Lijež, Lehiju i Legiju u kojoj je igrao fudbal života.