Cveta

GOLMAN ZVEZDE SMUVAO FATALNU POLITIČARKU: Zgodna plavuša "zapalila" Instagram fotkama sa "Marakane" zbog njega! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Novi par je na sceni, pošto su svoju ljubav ozvaničili Nikola Vasiljević i Ana Grozdanović.

Izvor: Instagram/printscreen/vasiljevicn27/anagrozdanovicc

Imamo novi par, a to su najzgodnija srpska političarka i golman Crvene zvezde! Kada je političarka iz redova Sociljalističke partije Srbije Ana Grozdanović počela redovno da dolazi na mečeve crveno-belih niko nije posumnjao da je razlog za to ljubav!

Ona je bila među 25.000 navijača koji su bili na meču sa Novim Pazarom kada je proslavljena titula, a sada je otkriveno da je razlog za to Nikola Vasiljević! Ovaj 202 centimetra visoki golman koji je ove sezone dobio minute u dresu crveno-belih i na nekoliko mečeva je menjapo Milana Borjana sada je na svom profilu objavio slike u zagrljaju sa lepom Anom!

Vasiljević je bio deo tima koji je ove sezone osvojio duplu krunu, a kao i njegova izabranica i on je iz Niša. Nakon pokušaja u Slobodi iz Užica i Radničkom probio se u Radniku iz Surdulice, odatkle je 2019. prešao u Zvezdu. Sa "Marakane" su ga slali na pozajmice u Radnik, Proleter iz Novog Sada i Napredak, a ove sezone je bio konkurencija Milanu Borjanu. Pogledajte njegovu novu devojku: 

 Ana Grozdanović je članica Socijalističke partije Srbije od 18. godine, a kao političke uzore navodila je Ivicu Dačića i Suzanu Paunović. Ranije je bila povezivana sa nekadašnjim učesnikom Zadruge Stefanom Karićem, ali se to nije ostvarilo. Ona je članica glavnog odbora SPS-a,predsednica komisije za obrazovanje, kulturu, omladinu i sport kao i predsednica omladine SPS za opštinu Crveni krst.