Hrabro

NE POŠTUJEM NI MESIJA NI RONALDA! Bio promašaj Partizana, sad šokirao: Kristijano je neharizmatičan, opsednut je sobom!

Autor Nikola Lalović

Filip Knežević ističe da nije sve u fudbalu i navodi da nije previše oduševljen pojavama Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

Izvor: Youtube/printscreen/ALESTO

Nekada veliki talenat Borca iz Čačka došao je 2012. godine u Partizan i nije uspeo da se nametne, ali deceniju kasnije Filip Knežević ne staje. Igrao je za nekoliko srpskih klubova a u inostranstvu je nastupao u Portugalu, Izraelu, Vijetnamu i od 2012. godine je u Crnoj Gori.

Sada je gostovao u podkastu "Alesto" kod Aleksandra Stojanovića i otkrio da nema mnogo poštovanja prema Lionelu Mesiju i Kristijanu Ronaldu! Naravno, sa strane fudbala im se divi i ističe da su najveći ikada, ali nije ceo život fudbal.

"Ne gajim neko poštovanje ni prema Mesiju ni prema Ronaldu van onoga što su uradili u sportu. Dvojica najvećih svih vremena uz Maradonu. Definitivno su postavili neke parametre koje će retko ko da obori. Ali ne vidim nikakvu njihovu vrednost van sporta iskreno. Imaš Mesija koji ne govori engleski, a najveći je svih vremena. Imaš Ronalda kome je engleski očajan, toliko je opsednut sobom na neki neharizmatičan način", rekao je gostujući u "Alestu" Filip Knežević.