To je to

ZVEZDA ODBILA 5.000.000 EVRA ZA "NOVOG PIRLA",SAD OTIŠAO ZA DŽABE: Mučile ga povrede, na kraju se rastao bez obeštećenja

Autor Nikola Lalović

Veljko Nikolić je napustio Crvenu zvezdu i najverovatnije će obući dres tima sa Kipra.

Izvor: MN Press

Prava čistka se dešava u Crvenoj zvezdi, pošto nakon Milana Borjana iz kluba odlazi i Veljko Nikolić. Crveno-beli su se oprostili od centralnog veziste koji je iz OFK Beograda stigao u mlađe kategorije Crvene zvezde i od 2019. je bio deo prvog tima. On je odigrao 121 utakmicu i postigao 30 pogodaka za tim sa "Marakane", sa kojim je osvojio četiri titule šampiona Srbije i tri kupa.

Sada odlazi iz kluba kao slobodan igrač i najverovatnije da će njegova destinacija biti Aris iz Limasola, gde će se na Kipru pridružiti trofejnoj ekipi. Crveno-beli od njegovog transfera neće dobiti novac, a ne tako davno odbili su 5.000.000 evra!

U januaru 2021. godine na pripremama crveno-belih generalni direktor Zvezdan Terzić je otkrio da je klub iz Ljutice Bogdana imao ponudu vrednu pet miliona za Nikolića, ali da nije hteo da prodaje igrača koji je budućnost kluba. 

''Imali smo ponude za Gavrića, Nikolića i Petrovića. Veljko je dobio kapitensku traku, za njega je bila najveća ponuda, ali smo je odbili. Vidimo ga u budućnosti kao Pirla ili Modrića. Ima jak karakter, mentalitet pobednika i neće otići bez ozbiljnog novca. Imali smo ponudu od 5 miliona, ali nismo hteli da razmišljamo o tome'', rekao je generalni direktor crveno-belih pre dve i po godine. 

Sada Nikolić napušta klub kao slobodan igrač, a na njegovo mesto takođe kao slobodan igrač dolazi Marko Stamenić iz Kopenhagena.