Uspeo u životu!

BIVŠI FUDBALER ŽIVI KAO ŠEIK ZBOG ŽENE - STARIJA JE 18 GODINA! Majka plakala, otac nudio BOGATSTVO, a on je voli! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Ona je iz bogate porodice i imala je dugačak brak sa milionerom pre nego što je upoznala Serhija Karalja, nekada velikog talenta španskog fudbala i igrača Reala.

Izvor: Instagram/carolinestanbury/Printscreen

Svojevremeno je Serhio Karaljo bio fudbaler Real Madrida i veliki talenat u Španiji, ali vi verovatno nikada niste čuli za njega. Njegova transformacija iz omladinskog u seniorski fudbal nije išla baš glatko, pa je nakon kratkog igranja za treći tim Reala i nekoliko kratkih avantura sa 18 godina odlučio da napusti fudbal - umesto profesionalnog sporta odlučio je da se oženi 18 godina starijom Karolinom Stenburi, što mu je donelo status milionera!

Porodica Karoline Stenburi jedna je od najbogatijih u Velikoj Britaniji, a ona iza sebe ima brak sa turskim trgovcem naftom Džemom Habibom. Jasno je, Karolina je izuzetno bogata, na šta je uticalo i to što je u Engleskoj poznata kao glumica i TV lice. Zbog toga Serhio ima priliku da živi kao šeik, iako od fudbala nije zaradio gotovo ništa!

A mogao je... Pričalo se, kad je bio klinac, da je pred njim lepa karijera. Mogao je dobro da "zaradi" i unutar porodice. Otac mu je nudio velike količine novca i kupovinu svega što poželi, samo da se odrekne ljubavi sa 18 godina starijom ženom. Majka je noćima plakala, neutešna što je žena njenih godina uspela da joj zavede sina...

"Nijedan otac ne sanja da njegov zlatni dečko izlazi sa ženom koja je mnogo starija od njega. Kada smo Serhio i ja izlazili, uglavnom smo izgledali kao majka i sin", rekla je svojevremeno Karolina, ali i pored toga nije odustala od ljubavi sa Karaljom. Iz ove perspektive deluje da je to bila dobra odluka - porodica nekadašnjeg fudbalera postepeno je spuštala tenzije i zavolela je Karolinu, pa sada imaju sasvim korektan odnos.

Ipak, Serhio Karaljo ne živi u rodnoj Španiji. On i Karolina Stenburi su se preselili u Dubai, gde do izražaja dolazi luksuzan način života koji vode. Imaju sve požele, novac troše u neograničenim količinama i uživaju u ljubavi koja je mnogima čudna već godinama. U međuvremenu su se venčali, a na svojim profilima na društvenim mrežama često kače zajedničke fotografije iz luksuznih automobila, sa egzotičnih destinacija...