Luksuz!

MODRIĆ NA BEZOBRAZNO SKUPOJ JAHTI! Hrvati uhvatili Luku - pogledajte zašto košta 160.000 evra dnevno! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji hrvatski fudbaler Luka Modrić godišnji odmor provodi na Jadranu, na luksuznoj jahti.

Izvor: MN Press/Youtube/Romeo United Yachts/printscreen

Luka Modrić je još jednu sezonu odigrao na izuzetno visokom nivou - iako je sa Realom Primeru završio na drugom mestu, a u Ligi šampiona zaustavljen u polufinalu, hrvatski fudbaler je bio izuzetno dobar. Pokazao je klasu i u dresu Hrvatske, sa kojom je igrao finale Lige nacija, nakon čega je mogao malo da se opusti i ode na godišnji odmor. Hrvatski mediji prenose da ga provodi u blizini Duborvnika, na luksuznoj jahti!

Tamošnji mediji saznali su da je reč o modelu "Ferretti Custom Line 120 Erolia" čiji je kapacitet deset osoba, a dnevno iznajmljivanje košta oko 160 hiljada evra! Za udobnost putnika koji se na nju ukrcaju brine sedmoro članova posade, a trenutno je nemoguće kupiti ovakav model. Da stvari budu još zanimljive, nema ni slobodnih termina za iznajmljivanje, pošto se mesecima unapred "rasproda" sve što bude u ponudi. Ovako izgleda jahta:

Modrić se na jahtu ukrcao u subotu ujutru, a za sada nije poznato koliko dana planira da provede. Po rečima očevidaca, Luka je na luksuznoj jahti sa porodicom i prijateljima, koji će imati sve uslove za kvalitetan odmor u okolini Dubrovnika. Ova grupa gostiju se na jahtu ukrcala u luci Srebreno, a sa pučine će imati fantastičan pogled na jedan od najlepših hrvatskih gradova.

Luki Modriću biće izuzetno bitno da se dobro odmori pred početak nove sezone, pošto je sada već u završnoj fazi igračke karijere. Pre nekoliko meseci imao je ozbiljnu povredu koju je uspeo da sanira u Beogradu, pa će mu i dani na jahti prijati kada je u pitanju oporavak. Pogledajte promotivni spot u kojem je predstavljena jahta kakvu Luka Modrić koristi:

Luka Modrić jahta
Izvor: Youtube/Romeo United Yachts