Jasno!

ZVEZDINA DECA ODUŠEVILA BARAKA BAHARA! Novi trener blistao posle pobede: "Uživao sam, budućnost je velika!"

Autor Dušan Ninković

Fudbaleri Crvene zvezde stigli do pobede u prvom meču priprema, a Izraelac Barak Bahar našao dobre i loše stvari.

Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde pre nekoliko dana su započeli pripreme za novu sezonu, a danas su imali priliku da u Užicu odigraju i prvi meč - izraeslki stručnjak Barak Bahar video je kako njegovi fudbaleri pobeđuju Reprezentaciju grada Užica (3:1), a odmah nakon meča podelio je i prve impresije sa ovog susreta.

Iako se na prijateljskim mečevima ovog intenziteta ne vodi računa o konačnom rezultatu, deluje da se Baharu nije svidelo što je tim primio pogodak sredinom prvog dela igre. Sa druge strane, bilo je i dobrih momenata, pa je tako novi trener srpskog šampiona silno nahvalio dečake kojima je u drugom delu meča dao šansu da se pokažu i dokažu u prvoj proveri.

"Prva prijateljska utakmica, trenirali smo nedelju dana i imao sam priliku da se upoznam sa fudbalerima, kao i pridošlicama u tim. Ovo je tek početak, zadovoljan sam pristupom, ali ćemo raditi na tome da se unapredimo. Za prvu utakmicu je dobro. Ne želimo da primamo golove na ovakvim mečevima, a težićemo da budemo još efikasniji. No, imali smo šanse, nije bilo lako igrati na ovakvom terenu, ali moramo da se navikavamo", bile su prve reči Baraka Bahara po završetku susreta. 

Barak Bahar posle prve utakmice na pripremama
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Posebno je istakao odnos Zvezdine dece, kako prema utakmici, tako i prema treninzima. "Uživao sam, ne samo u njihovoj igri, već i u tome kako treniraju. Zaista žele da napreduju. Zvezda ima veliku budućnost u mladim igračima", rekao je Bahar i okrenuo se narednim obavezama: "Nastavljamo da radimo, čeka nas još treninga, napredovanja, pa i utakmica, a potom odlazak u Rusiju na drugi deo priprema. Mnogo toga je ispred nas."