SUDAR!

ČUVENI SRPSKI TRENER IZAZVAO HAOS NA NOVOJ OBILAZNICI!? Uhapšen posle vožnje u kontra smeru i izazivanja sudara!

Autor Milutin Vujičić

Ljupko Petrović, koji je sa Crvenom zvezdom bio prvak Evrope, izazvao je sudar na novoj obilaznici kod Beograda.

Izvor: Instagram/moj_beo_grad/MN Press

Srpski fudbalski trener Ljupko Petrović (76) izazvao je danas udes kada se automobilom "mercedes B180" kretao levom saobraćajnom trakom u kontra smeru na novoj obilaznici kod Beograda. Petrović je izazvao udes tako što je udario u "ševrolet" kojim je upravljao vozač Ž.K. (63), prenosi Blic.

Alkotest oba vozača 0,00 promila.  Jezivi video-snimak objavila je Instagram stranica "192_rs". Na snimku se vozač "mercedesa" gotovo se direktno sudario sa "ševroletom" koji mu je dolazio u susret, a kasnije se pojavila informacija i da je policija sve vreme jurila za automobilom koji se uključio u kontra smer na novoj obilaznici. Umesto da se zaustavi, nastavi je da juri i ubrzo potom je došlo do pomenutog udesa.

Za sada nije poznato u kakvom su stanju učesnici nezgode i da li ima povređenih. Inače, obilaznica je otvorena na Vidovdan kada je puštena u saobraćaj. Projekat je prvi put najavljen pre 30 godina, a zvanično je puštena u saobraćaj deonica od Straževice do Bubanj potoka.

Ljupko Petrović je jedan od najuspešnijih srpskih fudbalskih trenera, a najveći uspeh ostvario je sa Crvenom zvezdom sa kojom je osvojio Kup evropskih šampiona 1991. godine u Bariju.

BONUS VIDEO: