PRVI MEČ

PETARDA PARTIZANA U SENCI JEZIVE POVREDE! Crno-beli dali PET golova, a Duljaj smrknutog lica

Autor Milutin Vujičić

Partizan je pobedio Pesnicu 5:0, ali sve je u senci teške povrede Janka Jevremovića.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Fudbaleri Partizana savladali su slovenačkog trećeligaša Pesnicu 5:0 (0:0) u prvoj proveri na pripremema u Pohorju. Igor Duljaj je dao šansu velikom broju mladih igrača, a oni su mu vratili golovima, pa su se tako u strelce upisali Trifunović u 53, Aleksić u 57, Terzić u 61. i 82. minutu, odnosno veteran Natho u 74. iz jedanaesterca.

Susret je nažalost obeležila i teška povreda kolena Janka Jevremovića još u prvom poluvremenu, o kojoj je posle meča govorio i trener crno-belih: "Po onome što smo videli, ali izgleda da je ozbiljna povreda, međutim hajde da sačekamo. Žao mi je što se to dogodilo mladom igraču koji je tek na početku karijere. Utakmica nije bitna. Žao mi je što se to dogodilo", naglasio je Duljaj koji je objasnio da nije nezadovoljan "nulom" u prvom delu.

"Tražili smo protivnika gde možemo da probamo nešto novo i isprobamo mlade igrače i to su iskoristili Terzić, Trifunović... Nekada je teško kontrolisati igru, ali je dobro da kontrolišete igru. Realizacija je bila loša, ali je još lošije kad se ne ulazi u šanse. Zato možemo donekle da budemo zadovoljni", rekao je on i potvrdio dolaske Frenka Kanutea i Nemanje Nikolića.

Naredni meč na pripremama Partizan igra 6. jula protiv Bohemijansa.

BONUS VIDEO: