Top su!

AU! ISPLIVALA FOTKA PORODICE ZIDAN - KAKVE SU OVO ZVERI: Svi redom sa pločicama, tata Zinedin u top formi! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Zinedin Zidan je očigledno preneo sjajnu genetiku na sinove.

Izvor: Twitter/FootballFunnnys

Zinedin Zidan je davno završio fudbalsku karijeru, ali je i dalje u top formi! Isplivala je fotografija porodice Zidan sa letovanja, a na njoj su svi redom zaista u impresivnom fizičkom stanju.  Zidan i njegova žena Veronika su zajedno sa sinovima Encom, Lukom, Teom i Eliazom. Svi sinovi su fudbaleri i vidi se da nemaju gram viška kilograma na sebi i da sve stoje zategnuto na njima! 

Najstariji sin Enco je vezista koji je nakon akademije Real Madrida igrao za Alaves, Lozanu, Aveš, Almeriju, Rodez i sada je u Fuenlabradu. Luka je golman i ima najbolju karijeru pošto je bio rezerva u Realu, a onda je branio za Rasing Santander, Rajo Valjekano i Eibar, dok su Teo i Elijaz i dalje u akademiji Reala.

Zidan se zaljubio u svoju suprugu dok je igrao za Kan na početku karijere, iako je bio velika zvezda i iako je zaradio milione, nikada nije bio deo bilo kakvih intriga i skandala. Čuvao je privatni život za sebe, a na slikama se jasno vidi da je porodica Zidan i danas skladna i - fizički neverovatno spremna!

Tagovi