Problemi u raju

ŠTOPER REALA POKAZAO NOVU DEVOJKU - ODMAH SE JAVILA BIVŠA: Lepotice zaratile oko Brazilca, jedna ga izvela na sud! FOTO

Autor Nikola Lalović

Defanzivac Real Madrida je veliki zavodnik, ali ne izgleda baš kao porodičan čovek...

Izvor: Instagram/printscreen/cassialourencogomes

Sada Eder Militao i zvanično ima novu devojku. Štoper Real Madrida je sve šokirao odlukom da ostavi brazilsku influenserku Karolinu Limu kada je bila u devetom mesecu trudnoće, a nakon svađe i suđenja sa ženom koja mu je rodila dete sada se upustio u novu emotivnu vezu. 

Stameni defanzivac "kraljevskog kluba" slikao se sa tiktokerkom i studentkinjom Kasijom Lorenso i zvanično objavio da je sa njom u vezi. Na dve slike se vide zagrljeni i kako se ljube. Naravno, nije moglo ni ovo da prođe bez drame. 

Čim su izašle slike Kasije i Edera, oglasila se Karolina Lima. Izbacila je tri slike na kojima nosi majicu na kojoj piše: "Moj bivši je moj najveći fan". Pogledajte kako izgleda nova devojka Edera Militaa Kasija Lorenco:

Lima je tužila Militaa i tražila je od njega ogromnu alimentaciju i taj sudski spor je i dalje u toku. "On nije sa mnom, zabavlja se u najboljim noćnim klubovima u Majamiju", napisala je Lima na insgaramu dok je bila trudna i na kraju je to pokrenulo njihov rastanak i kasnije sudski spor. Pogledajte i kako ona izgleda: