Fudbal

BUM - VLADAN MILOJEVIĆ SELEKTOR! Procurilo sve - samo JEDNA stvar koči pregovore sa Savezom!

Autor Mladen Šolak

Ljubimac navijača Crvene zvezde pred velikim izazovom.

Izvor: MN Press

Bivši trofejni trener Crvene zvezde Vladan Milojević kandidat je za mesto selektora reprezentacije Severne Makedonije! Prema pisanju portala "Sport media" iz te zemlje, stručnjak koji je podigao crveno-bele i postavio temelje aktuelnog šampionskog tima prvi je "pik" za klupu reprezentacije koja je učestovala na prethodnom Evropskom prvenstvu, a sve nakon svog rastanka sa kiparskim klubom APOEL Nikozija. Prethodno je od odlaska iz Zvezde vodio AEK iz Atine i Al Ahli iz Saudijske Arabije.

"To je relativno mlad i savremen strateg, čija bi cena i godišnja plata mogli da budu jedini problem za njegovu promociju u Makedoniji", objašnjeno je. Makedonci su 2020. ostvarili istorijski plasman na veliki turnir tako što su na čelu sa legendarnim Goranom Pandevim prošli kroz plej-of pobedama protiv "Kosova" i Gruzije.

Ipak, u aktuelnim kvalifikacijama za EURO 2024, Makedonci su odlučili da promene selektora Blagoja Milevskog posle debakla na gostovanju Engleskoj, 7:0. Da li će to biti baš Vladan Milojević?