Neobično!

RUSKI KLUB SE OGLASIO ZBOG ERAKOVIĆA - "TAKVI NAM NISU POTREBNI!" Štoper Zvezde na udaru velikana iz Moskve!

Autor Dušan Ninković

Nakon što je postalo jasno da će Eraković završiti u Zenitu, oglasio se Spartak.

Izvor: MN Press

Transfer saga oko odlaska Strahinje Erakovića iz Crvene zvezde i dalje traje, a dva ruska kluba su prethodnih dana bili veoma aktivni da obezbede njegov potpis. Prvi se javio Spartak, Moskovljani su bili blizu da završe ceo posao, a onda se u priču uključio Zenit koji je preuzeo lidersku poziciju u trci. Sada je sasvim jasno da će "Čupa" u Sankt Peterburg, što se Spartaku ne sviđa.

Tim povodom oglasio se njihov portparol i u izjavi za ruske medije jasno rekao da im sada više nije potreban srpski defanzivac! Mladi štoper koji se u poslednje vreme redovno nalazi na spiskovima selektora Dragana Stojkovića očigledno je razočarao ljude u Spartaku jer će karijeru nastaviti u redovima aktuelnog šampiona i velikog rivala, Zenita.

"Komentarišemo transfere teko pošto postanu činjenica, kada se dogode. Po ovom pitanju mogu samo da kažem, potrebni su nam snažni igrači jake volje. Oni koji svakog dana menjaju mišljenje, nisu nam potrebni", rekao je Dmitri Zelenov za "SportEkspres".

Podsećamo, Spartak i Zenit su poslali gotovo iste uslove Crvenoj zvezdi - 7.000.000 evra za transfer i 10 odsto od naredne prodaje štopera. Crveno-beli su zadovoljni takvom ponudom, a sa timom iz Sankt Peterburga pregovaraju da Eraković ostane na šestomesečnoj pozajmici i u dresu matičnog kluba nastupi u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO: