STRAŠNO

POČEO DA SE LJULJA I PAO U NESVEST! Golman se SRUŠIO pred meč velikana, prekinut prenos (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Uoči utakmice Real Madrida i Milana došlo je do užasne scene koja je zabrinula sve navijače.

Izvor: Twitter/CureBore/Screenshot

Čuveni golman Šaka Hislop (54) onesvestio se tokom prenosa utakmice Milana i Real Madrida. Hislop je bio sagovornik na američkoj televiziji ESPN i govorio je uoči prijateljskog susreta koji se igrao u Pasadeni, da bi u jednom trenutku počeo da gubi balans i samo se srušio na zemlju.

Voditelj pored njega je pokušao da ga uhvati, međutim nije uspeo da ga zadrži, a ESPN je vrlo brzo posle toga promenio kadar i zabrinuo navijače. Susret je počeo prema planiranom rasporedu i to je donekle bio dobar znak za navijače, međutim ESPN se dugo nije oglašavao o čitavom događaju. Kada su saznali na poluvremenu da je sve u redu, potvrđeno je da je Šaka Hislop prebačen u bolnicu i da je svestan.

"Moj prijatelj Šaka nije ovde kao što vidite, ali imamo dobre vesti: svestan je i priča", kazao je reporter ESPN-a i dodao da mu je poznati golman rekao da se oseća postiđeno zbog čitavog incidenta, kao i da se izvinjava čitavom auditorijumu jer se to dogodilo. Takođe, nije poznato zbog čega se onesvestio i još se čeka dijagnoza.


Podsetimo, Šaka Hislop je bivši golman Redinga, Njukasl junajteda, Vest Hema, Portsmuta i Dalasa, a interesantno je da iako je rođen u Londonu - nastupao je za reprezentaciju Trinidada i Tobaga odakle je poreklom. Što se tiče same utakmice na kojoj je trebalo da bude komentator, Real Madrid je savladao Milan 3:2 posle velikog preokreta u drugom poluvremenu. "Rosoneri" su vodili 2:0 golovima Tomorija i Romera, da bi u nastavku dvostruki strelac Valverde i Vinisijus režirali preokret.

BONUS VIDEO: