Fudbal

PRVO BEOGRAD, PA NOVI SAD: Ovako se navijači APOELA pripremaju za duel sa Vojvodinom (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Navijači APOELA posetili su i Beograd pred meč sa Vojvodinom u Novom Sadu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Vojvodina traži mesto u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Da bi u tome uspela moraće da pobedi APOEL u Novom Sadu i da nadoknadi minus iz prvog meča kada je na Kipru izgubila (2:1). Navijači gostujućeg tima stigli su u Srbiju da bodre voljeni klub, ali su prvo došli u Beograd.

Fotoreporter MONDA uhvatio je grupu fanova kiparskog tima kako razgleda Beograd i troši vreme uoči početka utakmice (20 časova). Nemaju previše vremena za uživanje u čarima srpske prestonice pošto moraju ubrzo da se upute ka Novom Sadu i da tamo gledaju meč. Iz srpskog kluba su saopštili i da će svi oni koji kupe ulaznice za taj meč moći da gledaju i superligaški okršaj sa Partizanom.

Novosađani su se ozbiljno spremali za okršaj sa Kipanima, čak su vežbali i izvođenje penala, ukoliko do toga dođe. "Očekivanja su da pobedimo, da li sa jednim golom razlike, pa iz penal serije ili sa dva pogotka, na sve smo se i spremali. Verujemo u pobedu, vežbali smo penale i vežbaćemo ih i na tom treningu koji imamo u četvrtak. Uz podršku naših navijača, nadam se u što većem broju, kao i uprave kluba, koja nam je dala dodatni vetar u leđa", poručio je trener Radoslav Batak.

BONUS VIDEO: