HET-TRIK

LIGA ŠAMPIONA OVO NE PAMTI - SIN RAZBIO OCA! Šta će mu reći na porodičnom ručku?!

Autor Marina Periškić

Pljuštali su golovi između Kopenhagena i Breidablika, a pobedio je danski predstavnik pre svega zahvaljujući napadaču koji je igrao protiv ekipe svog oc.

Izvor: Profimedia / Findlay/Alamy Live

Kopenhagenje rutinski u dva meča kvalifikacija za Ligu šampiona savladao Breidablik sa Islanda rezulltatom (6:3), a junak utakmice Ori Oskarson (18) jesin trenera protivničke ekipe Oskara Torvaldsona. Mladi islandski fudbaler je uspeo za samo 10 minuta da postigne tri gola i tako je prelomio susret... protiv ekipe svog oca!

Oskarson je demolirao ekipu svog oca, koji mu je omogućio još sa 13 godina da debituje za seniorski tim. Tada su otac i sin bili u trećeligašu sa Islanda, Groti, s kojim su ubrzo prešli u drugi, a potom i u prvi rang islandskog fudbala. Tada je Oskarsona primetio Kopenhagen, pa je prošlog leta stigao u Dansku.

Torvaldsonov sin imao je sjajnu partiju protiv njegovog tima, uz ta tri pogotka je upisao i još jednu asistenciju, četiri udarca prema golu, tri ključna dodavanja, jedan uspešan dribling i 92 posto uspešnih dodavanja. Ipak, sigurno će biti veoma nezgodno kada se prvi put budu sreli na porodičnom okupljanju.

BONUS VIDEO: