ZANIMLJIVO

ZVEZDA GA PRODALA ZA SITNE PARE, A SAD IDE U ITALIJU? Zablistao, pa krenuo stopama Mirka Vučinića!

Autor Milutin Vujičić

Nikola Krstović je blizu transfera karijere nakon dve izvrsne sezone u Slovačkoj.

Izvor: MN Press

Crnogorski napadač Nikola Krstović mogao bi ovog leta da promeni klub i da se preseli u jednu od najjačih liga sveta. Italijanski klub Leče zainteresovan je da dovede Krstovića (23) nakon odličnih igara u Slovačkoj, prenosi dobro obavešteni italijanski "transfer guru" Đanluka di Marcio. Prema njegovim informacijama, Krstović će doći u Leče ukoliko prodaju Asana Sisaja (29) za koga ima interesovanja iz Italije.

Obe ruke za Nikolu Krstovića podigao je direktor Lečea, vremešni Pantaleo Korvino, koji je pravio čuda u Fiorentini, a između ostalog je dovodio igrače poput Kuzmanovića, Jovetića, Mela, Mutua, Vargasa, Tonija i druge. Krstovića navodno prati još od kada je igrao za razvojni tim Crvene zvezde.

Dobro je poznato da nije mogao da se izbori za minutažu u Crvenoj zvezdi, pa je u leto 2021. godine prešao u Dunajsku stredu za samo 400 hiljada evra. Iako je to daleko slabiji klub od crveno-belih, može se reći da mu je liga odgovarala i za dve sezone postigao je 35 golova i zabeležio još osam asistencija. Samo prošle sezone upisao je 26 pogodaka u svim takmičenjima, uključujući pet u Evropi.

Bilo je to dovoljno da skrene pažnju Lečea, a ostaje da se vidi da li će se dve strane na kraju dogovoriti i da li će Krstović krenuti stopama svog daleko starijeg kolege Mirka Vučinića.

BONUS VIDEO: