Heroj!

SRBIN DAO GOL 4 MESECA POSLE KOLABIRANJA: Srušio se na terenu, oporavio i ponovo pogađa! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Brat proslavljenog srpskog fudbalera Nemanje Gudelja zatresao mrežu sa bele tačke, iako je kraj marta bio klinički mrtav na meču svog kluba.

Izvor: Twitter/CordobaCF_ofi/printscreen

Samo nekoliko meseci nakon što je kolabirao na fudbalskom terenu, Dragi Gudelj ponovo igra! Rođeni brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja uspešno se oporavio i odmah počeo da se priprema za povratak na teren - u pripremnim mečevima pred novu sezonu zauzeo je mesto u veznom redu, a na prijateljskom meču protiv Kadiza postigao je pogodak!

Dragi Gudelj je bio precizan sa bele tačke, a zatim je veoma emotivno proslavio postizanje pogotka u dresu Kordobe. Srpski fudbaler je otrčao iza gola, stao pred navijače svog kluba, pokazao im srce prstima i zatim poljubio grb na dresu. Bila je izuzetno emotivna scena jer se zna da je Gudelj ljubimac navijača i svih zaposlenih u klubu.

Podsećamo, srpski fudbaler je kolabirao na meču Kordobe i Ferola u trenucima dok se u većini zemalja fudbal nije igrao zbog reprezentativne pauze. Lekari su Dragog tada sedam minuta oživljavali, a morao je da bude prebačen u bolnicu na dodatna ispitivanja. Srećom, sve je prošlo bez većih posledica, univerzalcu španskog drugoligaša ugrađen je specijalan aparat sa kojim može da nastavi karijeru. Pogledajte kako je postigao gol:

BONUS VIDEO: