Fudbal

ŠOK - NEMANJA MATIĆ IDE IZ ROME: Odbio arapske milione, menja Dinamovu "zlatnu koku"!

Autor Nikola Lalović

Očekuje Dinamo procente od prodaje Lovra Majera, a kada on ode iz Rena u ekipi bi po pisanju francuskih medija trebalo da ga zameni Nemanja Matić.

Izvor: Profimedia

Neverovatne vesti stižu iz Francuske, nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Matić bi mogao da nastavi karijeru u Renu! Kako navode tamošnji mediji Matić neće ispuniti dvogodišnji ugovor sa "vučicom" koji mu ističe u junu 2024. godine. 

Spominjalo se da neki klubovi iz Saudijske Arabije žele srpskog fudbalera, ali sada Ren želi da on svojim iskustvom pomogne ekipi koja je prošle godine bila četvrta i tako je obezbedila igranje u Ligi Evrope. 

Ovo bi moglo da znači da je francuski klub nadomak dogovora o prodaji talentovanog Hrvata Lovre Majera. Njega je Ren kupio iz Dinama za 12.000.000 evra na leto 2021. godine, a nakon odličnih igara u ovom klubu dobio je mnog ponuda evropskih velikana. Ukoliko neko bude spreman da ispoštuje cenu koju Ren odredi Majer će napustiti klub, a Matić ga zameniti u startnoj postavi. 

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda. Čelsija i Benfike odavno ne igra za nacionalni tim, a za Srbiju je u karijeri odigrao 48 mečeva i postigao dva gola. Za razliku od Sergeja Milinković-Savića on iz Rima neće u Saudisjku Arabiju,  ali bi vrlo lako mogao u Bretanju. 

BONUS VIDEO: