Ništa mu ne mogu!

SERGEJ "PREGAZIO" SAUDIJCA, PA NADSKOČIO BENZEMU: Ako nije FAUL Srbin će dati beskonačno golova! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Milinković-Savić odmah nakon dolaska u Saudijsku Arabiju pokazao da bi mogao da bude jedan od najboljih igrača lige, jer dominira i fizički i talentom.

Izvor: Twitter/SaoudiFootFR/printscreen

Sergej Milinković-Savić rešio je da u Saudijskoj Arabiji odmah pokaže klasi i dokaže da nije bilo uzalud što se u jednom od najzanimljivijih letnjih transfera preselio u Al Hilal. Na prva tri meča u novom klupu postigao je isto toliko golova, a treći pogodak stigao je na veoma važnom meču protiv Al Itihada. Ipak, mnogi smatraju da je Sergej pre gola napravio faul u napadu...

Na snimku koji je pokazao da je Sergej u vazduhu daleko moćniji od Karima Benzeme nije se video drugi ugao, ali kada se pogleda sa druge strane jasno je da se srpski fudbaler poslužio rukama u duelu sa protivničkim defanzivcem. Mladi Zakarija Havsavi nije mogao ništa jer ga je Sergej odgurnuo na travu, a upravo taj detalj poslužio je srpskom fudbaleru da se bolje odrazi i nadskoči Benzemu.

Doskorašnji vezni fudbaler Vulverhemtpona uputio je odličnu loptu u kazneni prostor, pa je Milinković-Savić trebalo samo da je skrene ka golu. Igrao se 14. minut kada je bivši ofanzivni vezni Lacija pogodio mrežu velikog rivala i tako najavio pobedu Al Hilala u četvrtfinalu turnira na kojem igraju najbolji klubovi Saudisjke Arabije, kao neku vrstu priprema pred početak nove sezone.

BONUS VIDEO: