luksuz

SAMO LUKSUZ I RASKOŠ KOD LUKE MODRIĆA! Pršte nova "kolica" Hrvata, koštaju preko 200 hilada evra (VIDEO)

Autor Marina Periškić

Fudbaler Luka Modrić snimljen je u luksuznom automobilu u kojem je došao na trening Real Madrida.

Izvor: @alberam17/tiktok

Poznati fudbaler Luka Modrić oduševio je svoje fanove nakon što se pojavio u luksuznom automobilu koji košta preko 200.000 evra. Reč je o Bentley Continentalu GT, koji je bio jedan od najbržih automobila na svetu kada se pojavio na tržištu. Lukina "raketa" ima 560 konja i najveću brzinu od 318 km/h.

Prošle sezone Luka je odabrao Audi K8 50 TDI Kuatro Triponic, koji može da ubrza do 100 kilometara na sat za 6,3 sekunde. Pre toga je izabrao Audi K7S iz 2016, 2017. i 2019. godine, a reč je o automobilima koji imaju V6 motor sa 333 konjske snage. Pošto „kraljevski klub“ ima sponzorski ugovor sa Audijem, nemački proizvođač automobila poklanja modele svojih automobila igračima Reala jednom godišnje.

Gotovo svi fudbaleri poznati su kao veliki zaljubljenici u luksuzne automobile, pa tako kupe svu pažnju kada se pojave u atraktivnim kolima. Modrićevi saigrači takođe su bili na meti kamera nakon što su pojačali vozni park "kraljeva".  Prvi na listi bio je trener Karlo Anćeloti stigao je s BMW i4, Vicinus s Lambordžini Urusom, Sebaljos u Mercedesu G klase, a dolazak svih igrača pogledajte u videu:

 BONUS VIDEO: