GOTOVO

OŽENIO SE OVOG LETA I SVE MU KRENULO U ŽIVOTU! Najskuplji golman za DŽABE otišao u Real Madrid

Autor Milutin Vujičić

Real Madrid je rešio pitanje naslednika povređenog Kurtoe.

Izvor: Profimedia

Španski golman Kepa Arizabalaga postaće novi fudbaler Real Madrida, objavio je italijanski transfer "guru" Fabricio Romano. Kepa neće biti u sastavu Čelsija za meč prvog kola Premijer lige protiv Liverpula na "Enfildu", kada će ga zameniti novajlija i zemljak Robert Sančez, a čim prođe nekoliko treninga u Real Madridu - verovatno će postati prvi golman kluba posle teže povrede Tiba Kurtoe.

Belgijanac je na treningu pokidao ukrštene ligamente kolena i čeka ga duga pauza, pitanje je da li će se uopšte vraćati ove sezone, a s obzirom na to da Real Madrid ima samo nedovoljno iskusne čuvare mreže: Andreja Lunina i Lukasa Kanjizaresa, sina čuvenog španskog golmana.

Kepa je inače i dalje najskuplji golman svih vremena pošto ga je Čelsi kupio 2018. godine za 80 miliona evra, kada su pobedili upravo Real Madrid u trci za potpis. Ne može se reći da je oduševio pošto je nakon dve prosečne sezone, pune kikseva, postao drugi golman iz Eduarda Mendija, da bi prošle sezone opet izbio u prvi plan. Za "plavce" je odigrao ukupno 163 utakmice i trebalo je ove godine da se bori za mesto startera sa Sančezom, što je na ovaj način izbegao.

Sada će biti na raspolaganju Karlu Ančelotiju i takođe će se vratiti u rodnu zemlju u kojoj je ostavio dobar utisak u Bilbaou, a sigurno će i supruga Andrea Martinez, sa kojom se venčao ovog leta, biti zadovoljna.

BONUS VIDEO: