IZNENAĐENJE!

KEJN KAO DA JE UKLET! Jutros stigao, uveli ga da OSVOJI prvi trofej, a Bajern doživeo pravi DEBAKL

Autor Milutin Vujičić

Bajern je doživeo debakl u finalu Superkupa Nemačke protiv Lajcpiga, a nije pomogao ni Hari Kejn koji je debitovao bez treninga za "bavarce".

Izvor: Profimedia

Engleski fudbaler Hari Kejn zvanično je jutros potpisao za Bajern iz Minhena, a klub je odmah uspeo da ga registruje za finale Superkupa protiv Lajpciga. Mnogi su mislili da će tako Kejn već u prva 24 sata u novom klubu razbiti "kletvu" koja ga je pratila u Totenhemu, sa kojim nije uspeo da osvoji nijedan trofej, međutim čak ni Englez nije mogao da zaustavi raspoloženog Olma koji je "ubio" Bajern!

Dani Olmo je sa tri pogotka doneo pehar u ruke svom Lajpcigu, poslavši tako poruku Tomasu Tuhelu da je njegovom timu potrebno još mnogo uigravanja - i da nije dovoljno samo poslati Harija Kejna na teren. Englez je u igru ušao u 63. minutu, ali ni sa njim na terenu ništa se nije promenilo. Na kraju, Bajern - Lajpcig 0:3 (0:2).

"Bikovi" su inače poveli već u trećem minutu kada je Olmo pogodio na asistenciju Henrihsa, da bi u poslednjim trenucima prvog poluvremena Verner asistirao sjajnom fudbaleru iz Španije, inače nekadašnjem igraču Barselone i Dinama. Tuhel je bio razočaran u svoje igrače i na poluvremenu je napravio tri promene, potom je uveo i Kejna, ali sve je bilo uzalud jer je Olmo odigrao meč života, pa je u 68. postigao het-trik.

Čini se da je "Kejnmanija" pomalo uticala na igrače Bajerna koji su u mislima već proslavili novi pehar u vitrinama, pa će ipak biti potrebno neko vreme da se Hari Kejn okiti medaljom oko vrata. Nije uspeo za više od decenije u Totenhemu, pa šta ga košta da još malo sačeka.

BONUS VIDEO: