POGLEDAJTE!

BIO VIŠAK U ZVEZDI, A SAD POGAĐA U SERIJI A! Debitovao i dao gol posle ČETIRI minuta, za bod! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Nikola Krstović doneo veliki bod Lečeu protiv Fiorentine.

Izvor: Profimedia/ANSA

Crnogorski fudbaler Nikola Krstović postigao je gol na debiju za Leče i doneo je veliki bod svom timu na vrelom gostovanju u Firenci. Fiorentina je vodila na poluvremenu 2:0 golovima Gonzalesa i Dankana, da bi u nastavku prvo Rafija smanjio u 49. minutu, dok je Nikola Krstović ušao sa klupe i posle samo četiri minuta na terenu postigao prvenac za veliko slavlje gostujućih navijača na stadionu "Artemio Franki".

Gol je pao posle jako dobrog napada Lečea kada se Krstović sjajno snašao pored dvojice defanzivaca Fiorentine, ubacio se ispred Parizija i Martinelija, iskoristivši tako fantastičan centaršut Bande. Mirisalo je na gol Lečea i bod, a to je potvrdio i napadač iz Crne Gore. Pogledajte gol koji je Krstović postigao na debiju:


Dobro je poznato da Krstović nije mogao da se izbori za minutažu u Crvenoj zvezdi, pa je u leto 2021. godine prešao u Dunajsku Stredu za samo 400 hiljada evra. Iako je to daleko slabiji klub od crveno-belih, može se reći da mu je liga odgovarala i za dve sezone postigao je 35 golova i zabeležio još osam asistencija. Samo prošle sezone upisao je 26 pogodaka u svim takmičenjima, uključujući pet u Evropi. Sada je krenuo stopama Mirka Vučinića.

Inače, Nikola Milenković je danas igrao za Fiorentinu, dok Luka Jović nije bio ni u protokolu. Od srpskih igrača danas se istakao i Dušan Vlahović koji je postigao gol za Juventus.

BONUS VIDEO: