Fudbal

PARTIZAN ZOVE NAVIJAČE I TRAŽI EVROPSKO ČUDO: Karte u prodaji - cena 299 dinara!

Autor Nemanja Stanojčić

Partizan pušta u prodaju ulaznice za revanš meč sa Nordsjelandom.

Izvor: MN Press

Partizan pušta u prodaju karte za meč protiv Nordsjelanda (četvrtak 21 čas). Svi koji žele da budu u Humskoj na revanš utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija mogu da kupe ulaznice od danas, pošto prodaja kraće od 29. avgusta u 12 časova. Do njih mogu da dođu putem prodajnih kanala "Ticketline-a" ili na blagajni stadiona.

Cena ulaznica za sve tribine je jedinstvena i košta 299 dinara. Baš kao što je bio slučaj za prethodnu utakmicu protiv Sabaha. Iz kluba su saopštili da je kupovina ulaznica moguća samo uz identifikacioni dokument sa fotografijom (lična karta ili pasoš) i da jedno lice može da kupi maksimalno četiri karte. Takođe je naglašeno i da sezonske ulaznice važe i za ovu utakmicu.

Druga cena važi samo za lože, pa tako Loža istok košta 3.000, a loža zapad 5.000 dinara. Kada je u pitanju prodaja na stadionu u Humskoj vršiće se u utorak od 12 do 18 časova, u sredu od 10 do 18 časova i u četvrtak od 10 časova, pa sve do početka utakmice. Crno-beli moraće da naprave čudo za prolaz, pošto su u prvoj utakmici u Danskoj doživeli ubedljiv poraz od 5:0.

BONUS VIDEO: