SVE JE POZNATO

PARTIZAN TRAŽI NOVO ČUDO U EVROPI: Kad se igra, gde je prenos i šta je sa navijačima?

Autor Nemanja Stanojčić

Partizan igra protiv Nordsjelanda i traži novo čudo u Ligi konferencija.

Izvor: MN Press

Partizan ima (ne)moguću misiju pred sobom. Verovatno ni junaku iz filma kog tumači Tom Kruz nije ovako teško kao srpskom timu. U prvom meču plej-ofa Lige konferencija Nordsjeland je u Danskoj ubedljivo slavio (5:0) i to sve govori o čudu koje je potrebno timu Igora Duljaja.

U Beogradu će morati crno-beli da odigraju mnogo, mnogo bolje i drugačije i pre svega da brzo postignu gol, ali i da ne prime nijedan. Upravo to je mnogo veći problem što se videlo i u tom meču kada je defanziva kiksirala. "Nije problem izgubiti sa 5:0, već način na koji smo izgubili. Dva penala, autogol, nisu to opravdanja, sve ono što je tamo bilo loše, moramo da okrenemo u našu korist, da igramo drugačije ,sa više energije, da budemo agresivniji. Igramo pred našom publikom. Kalkulacija nema, idemo na pobedu. Obećavati nešto, velike izjave, daleko od toga. Osećam da stvarno želimo da idemo na pobedu", rekao je Duljaj pred meč.

Jasno je da će srpski tim krenuti u ofanzivu od prvog minuta, vremena za čekanje i gubljenje nema, golovi su neophodni. Protiv Sabaha je Partizan uspeo da nadoknadi dva gola zaostatka i da prođe, može li da se vrati i iz "-5"? Odgovor će stići večeras.

KAD I GDE SE IGRA?

Izvor: MN Press

Meč između Partizana i Nordsjelanda igra se večeras od 21 čas na stadionu u Humskoj. "Došlo je dosta novih igrača, potrebno je vreme, ali nikoga ne interesuje ko je i kada došao, pamte se samo rezultati. Nema kalkulacija", jasan je Duljaj."

GDE JE PRENOS?

Prenos utakmice biće na RTS i Areni sport. Kao i uvek tekstualni prenost utakmice možete da pratite na MONDU.

HOĆE LI TRIBINE BITI PUNE?

Da li će tribine stadiona u Humskoj biti pune? To je pitanje na koje odgovor čekaju svi u crno-belom taboru. Milorad Vučelić podneo je ostavku, a Grobari su najavili proteste pred utakmicu.

Crno-beli su uz to kažnjeni zbog propusta na meču protiv Sabaha i deo tribina biće zatvoren. "Verujem da će biti onoliko koliko su dozvolili, da li je to 15 ili 17.000, verujem da ćemo imati podršku. Mogu samo da utičem na one stvari koje se tiču mog tima. Ljudi na stadionu pomažu i meni i igračima i svakome u timu", jasan je Duljaj.

BONUS VIDEO: