ZNA SE SVE

OVO SU NOVI "ORLIĆI"! Objavljen spisak - dominira ČUKARIČKI, a dva poziva otišla u Italiju!

Autor Milutin Vujičić

Selektor "orlića" Dušan Đorđević predstavlja novu generaciju.

Izvor: MN Press

Novi selektor mlade reprezentacije Srbije Dušan Đorđević objavio je danas spisak igrača na koje računa za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine. U pitanju su "orlići" koji će imati šansu da igraju protiv Azerbejdžana 12. septembra (20 časova) u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a može se reći da je mnogo novih imena i da je na putu formiranje potpuno nove generacije. 

Selektor je pozvao 24 igrača, a među njima su čak četvorica igrača Čukaričkog, trojica iz Crvene zvezde i tek jedan iz Partizana, dok je zanimljivo da ima i mnogo onih koji igraju u inostranstvu. Posebno zanimljiv je poziv Aljoši Vasiću iz Palerma. Evo i kompletnog spiska Srbije koja će se okupiti 4. septembra u Novom Sadu.

  • GOLMANI: Filip Stanković (Sampdorija), Veljko Ilić (TSC), Andrija Katić (Voždovac).
  • ODBRANA: Uroš Drezgić (Čukarički), Nemanja Đeković (Napredak), Andrej Đurić (Crvena zvezda), Mihajlo Ilić (Partizan), Viktor Rogan (Čukarički), Mateja Đorđević (TSC), David Petrović (Radnički Niš), Mitar Ergelaš (Novi Pazar).
  • VEZNI RED: Aleksa Matić (Voždovac), Uroš Lazić (Novi Pazar), Nikola Stanković (Čukarički), Jovan Lukić (Torense), Igor
    Miladinović (Čukarički), Aljoša Vasić (Palermo), Matija Mitrović (Voždovac).
  • NAPAD: Vladimir Lučić (Crvena zvezda), Miloš Pantović (TSC), Uroš Kabić (Crvena zvezda), Nikola Jojić (Stouk), Marko Lazetić (Fortuna), Miloš Luković (IMT)

Podsetimo, osim Srbije i Azerbejdžana u našoj grupi su i Engleska, Ukrajina, Severna Irska i Luksemburg.

BONUS VIDEO: