Fudbal

GOSPODI IMAM JEDNO DA PORUČIM! Igor Duljaj podigao ton posle Partizanove pobede

Autor Mladen Šolak

Trener crno-belih podigao ton!

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Partizan je pobedio IMT, golom Nemanje Nemanje Nikolića u 95. minutu, a trener crno-belih Igor Duljaj imao je posebnu poruku posle utakmice. "Gospodi da poručim da nisam izgubio svlačionicu i da igrači veruju i dalje u mene", rekao je šef struke crno-belih.

Dok je u Evropi njegov tim glatko ispao od Nordšjelanda i završio međunarodnu sezonu već krajem avgusta, u Superligi su crno-beli uspeli da "vežu" četiri pobede i da ipak u dobrom raspoloženju odu na pauzu zbog utakmice reprezentacije. Sa druge strane, IMT će sigurno dugo žaliti zbog propuštene šanse da "skalpira" favorita iz Humske, protiv kojeg je vodio 2:0 posle sata igre.

"Čestitam kolegi koji ima jednu od najmlađih ekipa. Dali su sve od sebe. prelepa utakmica, pet prelepih golova, bilo bi dobro da ima više ovakvih utakmica. Kolega je hrabar da ovako igra sa mladom ekipom i čestitam mu", dodao je Duljaj u izjavi za TV Arenasport.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Duljaj je prethodnih dana bio pod dodatnim pritiskom, jer je bilo nagoveštaja da mu se sprema smena i da će se Savo Milošević vratiti u Partizan. Pogledajte frku nakon utakmice na rovu: