IN MEMORIAM

STRAŠNO! UBIJEN FUDBALER (26) U RODNOM GRADU: Pre šest meseci čuvao Mesija, sad ga izrešetali na ulici!

Autor Milutin Vujičić

Nepoznate osobe otvorile su vatru na grupu ljudi nasred ulice, a nažalost Ernandez je stradao.

Izvor: YouTube/Fepafut Panamá/Screenshot

Fudbalski reprezentativac Paname Hilberto Ernandez ubijen je u nedelju u svojoj domovini nakon pucnjave koja se dogodila na ulici. Kako javljaju južnoamerički mediji, Ernandez (26) je ubijen kada je nepoznati napadač počeo da puca na veću grupu ljudi. U njoj je bio i fudbaler koji je jedini izgubio život, dok je još nekoliko osoba ranjeno i prebačeno je u bolnici u Kolonu.

Za sada se ispituju okolnosti ubistva, a prema prvim informacijama dvojica momaka su otvorila vatru na grupu ljudi. Oni su stigli taksijem na "odredište" i počeli su da pucaju. Sve je urađeno pod prisilom, pa je kasnije i vozač priveden.

Ernandez je imao samo 26 godina i tek je počeo da igra za fudbalsku reprezentaciju svoje zemlje Paname. Debitovao je u martu ove godine protiv Gvatemale, a onda je imao veliku čast da istrči na teren i čuva Mesija. Nije uspeo da ga sačuva pošto je Mesi postigao gol za 2:0 u 89. minutu, a njemu je u biografiji ostalo zapisano da je igrao protiv najboljeg svih vremena. Inače, bio je standardni član Atletiko Independijentea iz Paname.

BONUS VIDEO: