Fudbal

SRBIJA U TREĆEM ŠEŠIRU NA ŽREBU ZA EP: Piksi i "orlovi" saznali bitan detalj, ali pre toga MORAJU da završe posao!

Autor Nemanja Stanojčić

Fudbaleri Srbije biće u trećem šeširu na žrebu za Evropsko prvestvo. Ostalo je još samo da "overe" plasman...

Izvor: MN Press

Srbija je blizu da i matematički obezbedi plasman na Evropsko prvenstvo. Pobedom protiv Litvanije napravljen je veliki korak i ako u nastavku opravda ulogu favorita već u oktobru bi mogla to da "overi" u mečevima protiv Mađarske i Crne Gore. Dok se to čeka poznato je da će biti smeštena u treći šešir na žrebu.

Poslednje utakmice na programu su krajem novembra i tada će biti poznat 21 učesnik šampionata, dok će tri preostala mesta biti popunjena posle plej-ofa Lige nacija. Ukoliko ne bude nekih ogromnih iznenađenja, tim Dragana Stojkovića biće u trećem šeširu i odatle će čekati imena protivnika na prvenstvu Starog kontinenta.

Vrlo brzo biće poznat i konačan raspored u grupama, pa će biti jasnije i ko će biti u kom šeširu i kako bi mogli da izgledaju rasporedi u grupnoj fazi takmičenja. Žreb će se održati 2. decembra u Hamburgu. Srbija će i to pratiti, ali pre toga mora da potvrdi prolaz. Gledajući procente, u trećem šeširu mogli bi da budu i timovi poput Holandije i Italije što bi značilo da sa njima Piksijev tim ne može da igra, ali da sačekamo...

BONUS VIDEO: